Stefan Mross kan ikke uden sit publikum!

Foto: SWR/Wolfgang Breiteneicher

På søndag starter ARD endelig igen med det populære morgenprogram “Immer wieder sonntags”. Showet med Stefan Mross sendes fra Europapark i Rust uden publikum. Men moderatoren kan ikke undvære et publikum.

Af denne grund er moderatoren kommet frem med noget meget specielt sammen med skaberne af showet, så det levende publikum stadig kan tale.

“Immer wieder sonntags” er underholdningsshowet til ARD weekend, der starter den nye sæson denne søndag. På grund af de strenge Corona-retningslinjer i år, vil de første udsendelser helt sikkert finde sted uden et publikum på stedet.

Da dette ikke er en let situation for en moderator, der lever af bifald, har Stefan Mross fundet frem til noget helt specielt til denne sæson:

I anledning af den første udsendelse søndag sagde han i går i Rust nær Freiburg, at seerne skulle få mulighed for at være en del af udsendelsen.

Et nyt afsnit er specielt udviklet til dette, hvor seere kan skiftes til programmet via telefon og video, siger det. Der ville også være mulighed for at sende videobeskeder for at styrke følelsen af samfund.

16 liveudgaver af showet er planlagt frem til slutningen af august.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse