Sørgeligt, men den sidste udsendelse af ZDF Fernsehgarten

Andrea Kiewel

Den 23.09.2018 er det allerede den sidste udsendelse af “ZDF Fernsehgarten”. Nu har Andrea Kiewel fans kunne tilbringe de sidste mange søndage med live shows fra Mainz Lerchenberg. Så et farvel ikke er så trist, for Kiwi fejrer finalen med den store Oktoberfest, og for publikum er det i det mindste en lille trøst.

ZDF Fernsehgarten Oktoberfest bliver sendt den 23.09. på ZDF. Så hurtigt et år er gået. Siden midten af april har ZDF Fernsehgarten været sendt (næsten) hver søndag, og Andrea Kiewel kan være helt tilfreds med år 2018.

På trods af en rekord sommer, så et gennemsnit på to millioner seere på tv’et. Hvor vurderingerne er stærkt afhængige af emnet.

Især spørgsmålene med mange tyske hits blev godt modtaget af folket. Den 23.09. kan Andrea Kiewel igen håbe på nye højder. Oktoberfest Fernsehgarten er et af højdepunkterne i året, og de deltagende stjerner lover os et solidt show.

Med er bl.a. Andy Borg, die jungen Zillertaler, die Dorfrocker, Claudia Jung og die Schürzenjäger.

Heldigvis behøver vi ikke være uden Kiwi i de kommende uger. Efter den sidste almindelige udgave i Mainz på søndag, kan vi se frem til yderligere tre shows “ZDF TV Garden on Tour” de næste søndage.

Denne gang sender Andrea Kiewel fra Stralsund. Det er dog kun udsendelsen d. 30.09. der bliver sendt live. De andre d. 07.10 og d. 14.10. vises som en optagelse.

[affilinet_performance_ad size=728×90]

Er der ZDF Fernsehgarten i 2019?

Der er endnu ingen billetter til ZDF Fernsehgarten 2019 til salg. Billetsalget starter normalt i oktober månede, i det foregående år. Men vi vover at forudsige, at det vil fortsætte med Andrea Kiewel på ZDF.

ZDF kan være meget tilfreds med vurderingerne, og Andrea Kiewel gør showet synligt sjovt. Dette ændrer ikke noget, at den seneste kritik af moderatoren er kommet i medierne. Der var tale om påstande om snyd i konkurrencer og pinlige optrædener.

Kiwi kan dog stole på hendes Fans, der har været loyale over for hende i alle disse år.

Kilde: SchlagerFieber.de

Det skal du læse