Skarp kritik af schlagerbranchen

Foto: SWR/WDR/Kai Maser

I årtier har schlagerstjerner glædet et publikum på millioner. Når de optræder, optræder de altid i godt humør og tager deres publikum med ind i en ideel verden. Men schlagerindustrien ser også ud til at have sine ulemper. Ironisk nok kritiserer schlagerikonet Howard Carpendale nu branchen!

Howard Carpendale er nu en musiklegende, efter han har været med på scenen i over 50 år med stor succes. Hans fans har kunnet opleve ham ved adskillige koncerter og utallige tv-shows. I et interview med MDR “Riverboat” antydede han, at det netop er det, der ikke er så let at få succes i schlagerbranchen.

Inden da talte den indfødte sydafrikaner med moderator Jörg Kachelmann om de planer, han havde som teenager. Fordi Howard Carpendale faktisk ville være atlet. I en alder af 18 forlod han sit hjemland Sydafrika og tog til London for at begynde en karriere som kuglestøder. “Hvad jeg misunder enhver atlet for: Det, der tæller, er præstationen,” sagde Howard Carpendale i interviewet.

Andre ting tæller i Schlager

I schlagerbranchen ser det dog ikke ud til at dette alene tæller for at få succes.

Howard Carpendale fortsætter: “I mit job er det ikke nødvendigvis sådan. Det er ikke præstationen, der tæller. Selvom du opnår meget, sælges det i form af sympati eller de ting, du siger.”

Ikke ligefrem positive ord. Selv i den ideelle verden af ​​schlager er ikke alt, der glitrer, altid guld …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse