Situationen er alvorlig: Corona-virussen truer schlagerstjernerne

Modelfoto : Designed by Freepik

Virussen, som hele verden taler om, dukkede først op på et fjerkræ marked i den kinesiske by Wuhan i december 2019. Det antages i øjeblikket, at virussen er blevet overført til nogle mennesker, der kom i kontakt med dyrene på dette marked.

Virussen hører til familien af de såkaldte Corona virusser. Der er forskellige typer af Corona-virussen. Nogle forårsager for eksempel en løbende næse. Virussens nye form forårsager en høj feber og lungesygdomme, såsom lungebetændelse. Der er stadig ingen medicin til bekæmpelse af virussen. Ikke desto mindre er alle farmaceutiske virksomheder i færd med at udvikle en passende aktiv ingrediens.

Da virussen spreder sig med lynets fart rundt om i verden, og der allerede er mange dødsfald, og befolkninger advares. Konstant håndvask, tæt kontakt med medmennesker bør undgås, og du bør forberede dig på “nødsituationen” er bare et par punkter.

For at holde antallet af yderligere infektioner så lavt som muligt rådes der i flere lande, til kun at tillade begivenheder for op til 1.000 mennesker, eller udsættelse eller annulleret helt.

Corona tvinger Schlagerlovestory i knæ

“Schlagerlovestory.2020” der var planlagt til 14. marts, og som Florian Silbereisen skulle moderere live fra udstillingshallen i Halle an der Saale, blev annulleret direkte af MDR.

“Med henblik på vores ansvar for vores besøgendes helbred, men også med hensyn til vores sociale ansvar, var vi nødt til at tage denne beslutning med et tungt hjerte,” sagde MDR-programdirektør Wolf-Dieter Jacobi i den officielle pressemeddelelse.

Henstillingerne til de tiltage, der blev udstedt af Robert Koch-instituttet, kunne heller ikke implementeres på så kort tid, så man blev tvunget til at udsætte “Schlagerlovestory.2020” til 6. juni 2020.

Ingen nye udgivelser: Schlagerstjerner udsætter på grund af virus

Denne fredag den 13. er hård! Flere schlagerstjerner udsætter deres albumudgivelser, der var planlagt til denne uge. Både duet albummet af Thomas Anders og Florian Silbereisen såvel som den nye album af Ben Zucker vil være i butikkerne på et senere tidspunkt.

Beslutningen om at udsætte “The Album” kom fra pladeselskabet. Den nye udgivelsesdato er næppe overraskende: en dag før erstatningsdatoen for showet ”Schlagerlovestories.2020” (live fra Halle den 6. juni 2020).

Hvad angår en albumudgivelse af Ben Zucker, navngiver han logistiske årsager i en Facebook-video. Fans bør notere sig den 12. juni. Ikke desto mindre er fredag en officiel dag for Zuckerfans: Den nye single “Genau jetzt!” frigives fredag den 13.!

SchlagerDome: Festivalen udsættes i et helt år

Mere end 25 stjerner, herunder Beatrice Egli, Jürgen Drews, Mickie Krause, Fantasy, VoXXclub, Münchener Freiheit og Anna-Maria Zimmermann, var planlagt til pinsen til den første flerdages Schlager Festival i Europa, i regionens største sports- og fritidsfacilitet – motorsport Arena Oschersleben.

Men begivenheden udsættes af frygt for Corona. I en pressemeddelelse fra arrangøren hedder det: “I de sidste par dage har der været mange aftaler, møder og overvejelser om emnet, og hvordan vi skal tackle vores begivenhed. Vi kom derfor til den enstemmige beslutning om at udsætte vores planlagte Schlager Festival til en sikker dato. ”

Selvfølgelig vil vi ikke tage nogen sundhedsrisici. Nu skal arrangementet finde sted pinsen 2021 – et år senere! De billetter, der er købt indtil nu, forbliver selvfølgelig gyldige.

Hverken Kaiser eller Berg: Magdeburg suspenderer begivenheder

Denne beslutning rammer flere stjerner hårdt. Roland Kaisers to koncerter planlagt til weekenden i GETEC Arena Magdeburg finder ikke sted. Det vil også være bittert for fansen af Andrea Berg, fordi deres koncert den 20. marts heller ikke er sikker endnu.

Statshovedstaden Sachsen-Anhalt, Magdeburg, meddelte mandag aften, at den straks vil standse alle begivenheder med mere end 1.000 gæster. Fra nu af er koncerter, sport og andre begivenheder forbudt.

Som byen og det ansvarlige sundheds- og veterinærkontor rapporterer, gælder forbuddet for begivenheder i lukkede haller såvel som i det fri. Det er i øjeblikket helt uklart, om begivenhederne vil blive udsat eller aflyst uden udskiftning.

Forsigtighed tilrådes, men panik er overdrevet

Corona har Tyskland under kontrol. Men hvor meget har vores stjerner virussen under kontrol? Marianne og Michael klarer sig i øjeblikket uden ferier og store begivenheder. I stedet for at tage ferie i Tyrol, vil det fremtrædende par hellere forblive hjemme og tage alle anbefalede forholdsregler, såsom at vaske hænder og ikke trykke hånd med nogen. De frygter imidlertid, at situationen vil blive værre.

Heino bliver bare hjemme

Heino og hans Hannelore tager også Corona alvorligt.

På spørgsmål fra BILD forklarer han, at han og hans kone får en fremragende pleje af deres praktiserende læge. Den sidste store blodprøve var fremragende. De to behøver ikke engang at opbygge en større bestand. Der er en restaurant i hendes hus i Bad Münstereifel, som også leverer efter behov.

Stefanie Hertel bruger urter

Sanger Stefanie Hertel er også lidt afslappet over virussen: hun vasker hænderne oftere end normalt, men deltager stadig ved begivenheder.

Selv hvis hun lader sig bære med, for at købe et par mere holdbare fødevarer, kan den naturelskende Voigtlander lide at hente friske urter fra sin have. Hvidløg findes i øjeblikket regelmæssigt i menuen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse