Sensationelle babynyheder

Foto: SWR/Torsten Silz

Fredi Malinowski og Martin Hein er en af ​​de mest succesrige schlagerduoer i branchen. For et par år siden sprang sangeren Fredi, der har tre børn med sin barndomskæreste, ud som homoseksuel. Den indfødte kroat har boet sammen med sin partner Dean siden 2008. Sammen vil de stifte en regnbuefamilie, og nu overrasker han med opsigtsvækkende babynyheder.

Fredi Malinowski vil være far for fjerde gang, og parret talte med BILD for to år siden om deres ønske om at få børn. “At få et barn med Dean ville gøre vores kærlighedslykke perfekt. Det er vores kæreste ønske! Det er derfor, vi besluttede at adoptere et barn.” Nu er den overraskende babynyhed!

Sidste weekend var duoen gæster ved “SWR4 Schlagerweihnacht auf der Sayner Hütte”. Fantasy optrådte der med en tysk version af juleklassikeren “Last Christmas”. I det efterfølgende interview med værtinden Anna-Lena Dörr kastede Fredi bomben og annoncerede babynyhederne.

Han bliver far! “Jeg var rigtig glad for nyheden, og det vil være den bedste julegave til os i år!” Barnet bliver født til december.” Vi ønsker den kommende far tillykke!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse