Sensation! Hemmelig ny udgivelse fra Helene Fischer er dukket op

Foto: Universal-Music / Anelia Janeva

Dagen d. 18. december 2018 – i det mindste i schlager verdenen – gik ind i historien: På denne dag annoncerede Helene Fischer og Florian Silbereisen deres adskillelse. Et chok for alle fans af det tidligere drømmepar.

Men denne dag er ikke kun trist på grund af denne begivenhed, men også fordi Helene siden en taget på en uendelig pause. Siden da har fans ventet på musikalske nyheder hver dag – og sov faktisk gennem udgivelsen af ​​hendes seneste udgivelse!

Det er rigtigt, Helene Fischer har i hemmelighed, stille og stille sendt en nyt udgivelse på gaden, nemlig en vinylplade begrænset til 2020 kaldet “Atemlos durch die Nacht (+ Remixes)”.

Pladen har været tilgængelig siden 9. oktober; den mest hemmelige offentliggørelse i verden, fordi udgivelsen ikke blev annonceret eller annonceret på Helenes sociale mediekanaler eller på hendes hjemmeside.

Det ser næsten ud som om Helene kun dedikerer denne vinylversion med i alt fire forskellige versioner af sit hit “Atemlos” til sine absolut største fans.

Helene Fischer: Lille tegn på liv for hendes fans

Nu hvor et helt nyt album kommer, og det legendariske juleshow takket være Corona er blevet annulleret, er fansen desto mere glade for et tegn på liv fra Helene Fischer.

“Jeg er meget glad for at have dem som fan,” siger f.eks. En kundeanmeldelse af vinylalbummet. Et mini tegn på liv er stadig bedre end slet ingen …

Kilde: Schlager.de

Bestil det her: Helene Fischer – Atemlos durch die Nacht (+ Remixes) – (der er kun lavet 2000 stk i alt, og da det blev udgivet d. 9 okt, så skal man nok skynde sig)

Det skal du læse