Semino Rossi taler om sin død

Semino Rossi fejrede sin 60-års fødselsdag sammen med sin familie i søndags. Runde jubilæer er ofte en grund til at se tilbage på livet indtil nu, men også til at planlægge, hvordan tingene kunne fortsætte i fremtiden. Semino har allerede en klar idé om sit farvel til scenen og taler endda om sin død!

Semino Rossi havde ikke en nem start i musikbranchen! I midten af ​​80’erne kom den indfødte argentiner til Europa som gademusiker. Det er kun 21 år siden, han fik sin første pladekontrakt. Siden da har schlagerfans været for hans fødder, og han er mere end taknemmelig for sin succesfulde karriere. I “Heute.at”-interviewet lover han: “Så længe publikum ønsker at høre Semino Rossi, vil jeg være glad for at stå på scenen.” Selvom han stadig holder pause i øjeblikket, vil Semino Rossi være tilbage i de par uger der er tilbage i planen. Men tænker han allerede på pension som 60-årig?

Sammenlignet med den østrigske nyhedsportal “Heute.at” gjorde Semino Rossi det klart: “80 ville nok være grænsen. Hvis fansene accepterer mig, ville det være en fantastisk gave.” Chancerne for det er absolut ikke dårlige. Hans nye studiealbum “Heute hab’ ich Zeit für dich” erobrede hitlisterne og nåede endda nummer et på albumhitlisterne i sit adopterede hjem i Østrig. Og hans gener kunne også tale for en lang karriere!

Semino Rossi har et ønske

Hans mor Esther er stadig i form og muntrer alle op med sin livsglæde. Og Semino Rossi er begejstret for sine Schlager-kolleger Roberto Blanco og Peter Kraus, som stadig optræder i en alder af over 80 år. Det ville også være en mulighed for ham, hvis han fortsat føler sig fit nok. Semino har endda beskæftiget sig med sin død: “Det er vigtigt at holde sig sund – og jeg håber, at jeg når 87 som min mor”. Den dag i dag bor Semino Rossis mor i Argentina . Derfor er der endelig planlagt et besøg hjemme i 2022.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse