Semino Rossi skinner med fremragende Tour start i Fulda

Kilde: Semino Rossi Facebook

Fra 14. april til 24. maj er Semino på en stor tur i Tyskland, Danmark, Østrig og Schweiz. I takt med de stigende temperaturer, lancerede den argentinske schlagerstjerne lørdag den 14. april i Esperanto-salen den første koncert på sin “Ein Teil von mir” tour.

Amor, Latino følelse, temperamentsfulde lyde og en masse hofte swing – parret med Semino’s unikke stemme – sådan præsenterede den sympatiske schlagersanger sig til sit publikum.

I et 2.5-timers program jublede damerne til titlen “Wir sind im Herzen jung” – som forresten blev stemt til “Radiohit 2017”, Semino gav også titler som “Muy Bien” og hans umiskendelige ballader.

Kendt som Argentinas stemme har den populære sanger denne gang sat gang i den med et ni-mands liveband i kombination med to yndefulde og spirede dansere. Et succesfuldt koncept, som blev hædret af publikum med tordnende bifald.

Med et spontan danse eventyr fik Semino hjerterne til at banke hurtigere hos hans fans. Charmerende optrådte Semino Rossi gennem aftenen.

Publikum, tekster og opmærksomt takkede ham for denne specielle koncertaften med alle slags bifald.

En vellykket tour start, som ikke kunne løbe bedre for Semino!

Kilde: Stadlpost.at

Du kan stadig nå at opleve Semino i Danmark. Han optræder nemlig i Aalborg i aften, og i morgen er det i Skansen i Sønderborg. Find billetterne her: Semino Danmark

Det skal du læse