SEMINO ROSSI OM FAMILIE, HJEM OG MUSIK

Kilde: Semmel.de

Næste år (2018) tager Semino Rossi på en stor tour med sit nye studie album “Ein Teil von mir”. Scenen er noget særligt i 2018: Steder med en ekslusiv atmosfær er blevet valgt, hvis stemning lover en uforglemmelig og fremfor alt en personlig koncertoplevelse, men også festligheder i Semino Rossi stil. Semmel.de mødte Semino Rossi ved Schlagernacht i Berlin og talte med ham om familie, hjemby og musikken.

“Im Herzen jung” hedder den aktuelle single. Taler du af erfaring?

“Jeg tror, det er vigtigt, hvad du føler, uanset hvor gammel du er. Dit hjerte skal forblive ungt, også når jeg er 55 år og har et par hvide hår på mit hoved, er det vigtig hvad man føler. Jeg kender folk der er ældre end mig og stadig føler sig unge. Den første titel hedder “Wir sind im Herzen Jung” og det taler også for mig”.

Familie, hjemsted og musik taler du ofte om som en vigtig ting i dit liv. Har familie og hjemme en stor betydning for din succes?

“Helt sikkert! Min familie er et stykke af mit liv. Ikke kun familien jeg forlod i Argentina, men også min nye familie, som jeg har sammen med min kone og min datter. De er et stykke af mit liv, de har været her hele min karriere og hele mit liv. Min mor i Argentina den første del og min kone Gabi i anden del. De har støttet mig hele mit liv og begge sider er dele af mig. Uden det stykke kan jeg ikke leve og ikke være den jeg er i dag.

Mange fans har været med dig siden begyndelsen af din karrierer. Hvor vigtig er den direkte kontakt ved Live optræden?

“Fans er vigtige for alle. Jeg tror ikke, der er nogen kunstner eller stjerner uden fans. Fans støtter vores karrierer, de bestemmer vores vej. De følger dig fra starten til slutningen af din karriere, de støtter dig og tager til dine koncerter og giver dig blomster, chokolade og andre ting. Det er meget vigtig at man, har tid til sine fans. Jeg tager mig altid tid, efter koncerten, når jeg ser fans venter på mig, til disse kære mennesker. Man er alt for disse mennesker. Der er fans som besøger 28-30 koncerter på min tour og de siger, det er den skønneste tid på året. Derfor tager jeg mig gerne tid efter koncerterne til mine fans, giver autografer og fotos, det hører sig nu til.

“Ein Teil von Mir” hedder dit nye album og din Live Tour 2018 – er de nye sange Dine mest personlige?

“Du bist Zu schön, um wahr Zu sein”, “Deine Liebe ist wie Gold”, der er mange sange, som er et stykke af mit liv, men ikke alle. I mit show forsøger jeg altid, at bevare en blandning: En del af mine gamle sange, som folk kender og er vant til, som eksempel “Rot sind die Rosen”, men også sange til min tour i 2018 er fra mit nye album “Ein Teil von mir” og den nye sang “Wir sind im Herzen jung”, “Muy bien” og “Piccola e Fragile” og andre titler fra det nye album.

Under touren 2018 er du i haller med en masse atmosfære. Hvad kan fans glæde sig til?

“Det er stadig en overraskelse for gæsterne. Som jeg sagde, vil jeg præsenterer min nye CD med ny produktion, ny scene, nyt lys og et band, der følger mig. Vi har altid små overraskelser, som jeg ikke vil afsløre, ellers kommer folk ikke. Men der er altid en blanding af sange som folk kender og nye sange. Der er også en ny impuls, nye melodier og jeg ønsker mig, at folk besøger min tour. Jeg glæder mig til hver en person.

Kilde: Semmel.de

Det skal du læse