Semino Rossi: Misbrug af hans navn!

Foto: MDR/Ben Wolf

Denne historie er virkelig bedøvet: En dame fra Welzow (Brandenburg) blev offer for bedrageri. Ifølge politirapporten faldt hun for en falsk rapport fra de sociale netværk. Den sagde, at Semino Rossi var blevet arresteret. Hun blev bedt om hjælp til at befri stjernen fra en håbløs situation, rapporterer “Lausitzer Rundschau”. Undskyld mig? Missede schlagerverdenen noget?

Semino Rossi, han skal løsladesNej, det hele er falsk. Men en 78-årig fra Brandenburg og en brændende Semino Rossi-fan syntes bare at ville hjælpe. For at købe argentineren ud af fængslet har stjernen brug for økonomisk støtte – hun skulle have købt gavekort.

Økonomiske skader

Den 78-årig købte gavekortene, sagde politiet. Hun oplyste derefter kodenumrene på kortene til svindlerne. Ifølge politiets rapport resulterede dette i en ikke ubetydelig økonomisk skade. For et par dage siden anmeldte Wezlowerin dette. Politiet leder nu efter gerningsmændene.

Semino Rossi har endnu ikke kommenteret hændelsen, og – dette skal understreges igen her – han har intet at gøre med dette ubehagelige svindelnummer! Vi håber, at politiet fanger disse kriminelle så hurtigt som muligt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse