Semino Rossi: “Jeg kan ikke lyve overfor mig selv”

Foto: SWR/promo/Manfred Esser

I lang tid var der stille om Semino Rossi. I weekenden er der endelig genforening med den kælne sanger ved “Schlagerchallenge.2021”. Ærlighed er særlig vigtig for Semino Rossi, og han tøver ikke med at fortælle andre mennesker sandheden. Selvom det gør ondt, som han siger …

Semino Rossi: “Du skal være forsigtig” – Da Semino Rossi var gæst på podcasten “Aber bitte mit Schlager”, spurgte moderatorerne ham, hvordan han altid formåede at være så ærlig.

Sangeren lægger stor vægt på at kunne udtrykke sin mening til sin pendant. Også selvom det måske er lidt ubehageligt. Det lærte han af sin bedstemor, som han afslører. Han tager altid følgende til sig:

”Jeg tror, ​​når man kan se nogen i øjnene og fortælle sandheden uden at fornærme eller såre dem! Det, der kommer ud af munden, kan være meget farligt. Du er nødt til at være forsigtig. Min bedstemor sagde altid: ‘Inden du svarer, skal du tælle til ti. Og så tænker du over, hvad du skal sige.’ Men jeg er meget heldig, at jeg har været i denne smukke verden i mange år. Jeg kender så mange kulturer, og alle er forskellige.”

Semino Rossi støtter Dieter Bohlen

En kollega, der er kendt for sin løse mund, men som for det meste har ret, er poptitanen Dieter Bohlen for Semino Rossi! ”Når du fortæller folk sandheden, som vores kære ven Dieter Bohlen nogle gange.

Mange mennesker kritiserer ham, men han er menneskelig, og han siger: ‘Du kan ikke synge min ven’. Han siger det med andre ord, som jeg måske ikke kan bruge. Men i virkeligheden fortæller han sandheden. Han er producent, og han kan ikke lyve selv. ”

Semino Rossi: “Jeg kan ikke lyve overfor mig selv”

Tydelige ord fra Semino Rossi, der har fulgt sin mormors råd til den dag i dag. I podcasten tilstår han: ”Jeg kan ikke lyve overfor mig selv. Uanset om min datter eller en ven – uanset hvem: Fortæl sandheden klart, men uden at skade følelserne.” Nogle mennesker burde holde sig til dette og tale sandheden oftere.

Lørdag vil Semino Rossi helt sikkert smelte kvinders hjerter igen med sit comeback.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse