Semino Rossi i Sønderborg

I denne weekend har Semino Rossi rejst det halve af Danmark rundt, med koncerter i henholdsvis Odense, Aalborg og Sønderborg. Vi var med ved Sønderborg, hvor Semino gav den sidste af de 3 koncerter i Skansen, som dog ikke var udsolgt. Der var kun ca. 1200 besatte pladser ud af 2000.

De 1200 fans der var mødt frem, var alle veloplagte og festede sammen med Semino og hans ni mand band i 2 1/2 time. Nogle fra bandet var gengangere, d.v.s. Helene Fischer musikere, blandt andet Christoph Papendieck, Krischan Frehse, trompetisten samt danseren Sonja. Semino havde også to dygtige og velsyngende damer med sig som backup.

Aftenen stod klart i latinoens tegn. Første halvdel var fyldt med nye numre som folk endnu ikke havde lært, så de kunne ikke helt synge med. Det blev der rettet op på i anden halvdel.

Anden del var også aftenens bedste, for Semino havde samlet bandet foran på scenen, ved en interimistisk fortovscafe, hvor der blev taget 4 damer fra publikum, som skulle sidde ved de borde og stole der var stillet frem, alt imens af Semino sang ældre numre som Wir sind im Herzen jung, Rot sind die Rosen, Bella Romantica , Komm und küss mich Corazon, Aber dich gibt´s nur einmal für mich samt et hav af potpourrier, som virkelig satte gang i koncerten.

Men pludselig syntes Semino, at publikum skulle bevæge sig lidt mere, for han lærte salen nogle dansetrin, sammen med hans 2 dansere. Det viste sig at være ret svært at få koordineret arme og ben på samme tid.

Semino fortalte også, at der var en masse latin-sange på vej ind over europa for tiden. De sange fik vi også et potpourri over, f. eks. d’esposito.

To fantastiske, dygtige og dejlige dansere forsødede hele denne aften med deres fantastiske kunnen. Sjældent har man set så dygtige dansere som her. De var virkelig i en klasse for sig, men Semino er jo også kendt for at havde de bedste folk i branchen med sig. 

Hvad der lidt ødelagde denne aften, var den forbandede trompet, som nogle gange var alt for skinger og ødelæggende. Den skulle de tage at pakke lidt væk.

Semino Rossi er meget vellidt i Danmark. En fantastisk dejlig og velklingende aften som man sent vil glemme med denne latinamerikanske tenor. Han er alle pengene værd.

Efter koncerten kunne de, der ville, få en autograf samt få taget et billede med Semino, det var der en del, der benyttede sig af.

Det skal du læse