Semino Rossi: Første jul med barnebarnet Sophia

Det var et turbulent år for Semino Rossi – med lys og skygge, men selv om han måtte tage et skridt tilbage på det faglige plan, var der primært gode nyheder. Han og hans Gabi fandt sammen igen og fejrede deres ægteskabs-comeback. Derudover blev han bedstefar igen – og det er endnu en grund til, at han ønsker at nyde julen endnu mere i år.

Semino Rossi har lært sin lektie

Hvem ville have troet det? Efter to års adskillelse blev Semino Rossi og hans Gabi genforenet. I foråret var de også glade for deres andet barnebarn, den lille Sophia som så dagens lys.

Det gik også meget godt på det faglige plan. Seminos seneste album “Heute hab ich Zeit für dich” gik gennem taget.Men så begyndte op- og nedturene – Semino var udbrændt, måtte aflyse sin turné og blev derefter syg af corona.

Siden da har Semino tilsyneladende passet bedre på sig selv, hvilket han nu afslørede over for “Meine Schlagerwelt”: “Sundhed er helt afgørende. Jeg tror, at vi lærer noget af alle faser af vores liv. Jeg har allerede lært min lektie i år.”

Semino Rossi vil nyde julen

Den nu 60-årige Semino har derfor en klar mission i julen i år. “Jeg prøver især at nyde tiden med min familie. Det er unikke øjeblikke, som aldrig vil blive gentaget”, understreger Semino over for “Meine Schlagerwelt”.

Det yngste medlem af familien gør festen endnu sjovere. “Vores lille barnebarn Sophia er nu otte måneder gammel. Det bliver hendes første jul sammen med os, og jeg er spændt på at se, hvordan Sophia vil reagere,” siger Semino glad.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse