Semino Rossi er i „verflixten 7. Jahr“

Billede: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann/Montage Frey

Hans nye hit er forløberen til det nye album, som vil blive udgivet den 14. juni!

Semino Rossi præsenterede med sit sidste studiealbum “Ein Teil von mir” for to år siden, sin absolutte genstand for sit værk og viste også en ny musikalsk side af sig selv. Fra starten røg albummet ind # 1 på de østrigske hitlister, til et 2. plads i de schweiziske hitlister og til 4. pladsen i de tyske hitlister.

Albummet har allerede platin status i Østrig. Nu overrasker den karismatiske exceptionelle kunstner med argentinske rødder fansen med sit nye hit “Das verflixte 7. Jahr”. Singlen er den første forløber for hans kommende studioalbum “So ist das Leben”.

Med “Das verflixte 7. Jahr” bygger Semino videre på den succesfulde lyd fra sit sidste studiealbum fra 2017.

Den argentinske sanger præsenterer sig som ubrugt, moderne og dansbar som aldrig før, men viser samtidig sin uforlignelige stil for de store følelser, han giver med sin straks genkendelige fløjls stemme.

Det er en øjeblikkelig musikalsk blanding, som hans publikum altid har kendt og elsket ham for! “Das verflixte 7. Jahr” fortæller om de forskellige faser af et forhold. Fra ubetinget samhørighed og overlevelse af hvert uopløseligt problem. En positiv, håbende besked selv i dårlige og usikre tider!

Kilde: Stadlpost.de

Ikke det endelige cover

Bestil det allerede nu her: Semino Rossi – So Ist Das Leben

Det skal du læse