Seksuelt chikaneret på åben scene

Jürgen Drews underholder sine fans hver uge med sjove historier fra sit liv. Men en af ​​hans historier er mere chokerende end underholdende i starten. Han blev offer for en voldelig fan!

I sin podcast “Des Königs neuer Podcast” fortæller Jürgen Drews gerne ud af boksen. Men i sidste afsnit søndag (13. februar) fortalte han en anekdote, der var ret hård. Han blev seksuelt chikaneret! Sammen med sin kone Ramona og Felix Moese fortæller han om en sceneoptræden, der efter eget udsagn var “50.000 år” siden.

Kongen af ​​Mallorca optrådte på scenen, da en ung kvinde pludselig løb ind på scenen. “Hun var oppe så hurtigt, at jeg ikke engang nåede at se hende” husker Drews. Det var allerede sket, med det samme jeg løb ind på scenen: “Hun havde hånden i mine bukser”.

Ramona og Felix var med rette lidt forvirrede i starten. Jürgen gør det klart, at damen tog fat i hans bukser og holdt hans “bedste stykke” i hånden. Efter sit famlende angreb skal den unge kvinde straks have forladt scenen.

Desværre er famlende angreb ikke isolerede tilfælde

Ramona finder denne famlende anekdote noget mindre sjov. Hun virker endda lidt jaloux. Men Jürgen prøver at berolige hende og siger: “Denne hændelse sker faktisk kun én gang, men den satte sig fast i mit sind – jeg har aldrig glemt den.”

Tilsyneladende var det ikke den eneste gang, nogen misbrugte sangeren. Ved en anden optræden måtte Jürgen Drews grave sig gennem menneskemængden for at komme op på scenen.

Så indså han, at nogen var faret vild i hans skridt. Denne gang i hvert fald uden på bukserne. Jürgen Drews kan nu kun grine af disse hændelser.mAlligevel er disse angreb simpelthen forkerte.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse