Schlagerstjerne og mor: Hvordan klarer stjernerne det?

Deres liv er et fuldtidsjob: De rejser over hele republikken, står normalt – uden Corona – næsten hver aften på scenen, deltager i interviews til radio, tv og aviser, skal muligvis promovere en cd, fitness er også på dagsordenen, og deres tour skal også være forberedt … At være schlagerstjerne er et hårdt job! Et job, der gør at de normalt ikke er meget hjemme – familielivet falder normalt til siden. Men der er også schlagersangere, der får alt under ét tag og ikke lader nogen eller noget stoppe dem. Vi har sat de mest berømte schlagermødre under lup til dig …

Andrea Berg og hendes 23-årige datter Lena-Marie er et hjerte og en sjæl. For et par år siden var de to på ferie sammen i Afrika. ”Jeg ringer ofte til Lena for at bede hende om råd om følelsesmæssige forhold. Hun lytter, tænker og har en fantastisk intuition. Vi har ingen hemmeligheder fra hinanden ”, siger en begejstret Andrea i et BUNTE-interview om sin Lena. Derudover dedikerede hun endda titlen “Geh deinen Weg” til sin datter. Hvor intimt forholdet mellem mor og datter virkelig er, kunne du se i 2019 i showet “Willkommen bei Carmen Nebel”: Andrea Berg blev overrasket med en følelsesladet videobesked fra hendes Lena live på scenen, og alle dæmninger brød: Andrea brød i tårer af taknemmelighed. Andrea Berg og hendes Lena er som bedste venner, og de kunne ikke bede om mere!

Anna-Maria Zimmermann er også en mor. Hun og hendes søn Matti har været uadskillelige siden december 2017. Hun tager ham endda med på tour. Uanset om de er på ferie i Dubai eller til en ekstraordinær forestilling i Caribien: Matti må ikke mangle noget sted! Og hun lader også sine fans deltage i denne lykke, sender regelmæssigt fotos, videoer og vækstfremskridt hos den lille lille. Hun er bare en stolt mor. For næsten et år siden afsluttede søn Sepp familien. Stolt mor sender billeder af sine børn næsten hver dag, og vi synes Anna og hendes mand Christian gør et godt stykke arbejde, og vi glæder os til snart at se hende sende nye billeder af Matti og Sepp igen.

Maite Kelly er en power kvinde! Hun giver alt på scenen! Men ikke kun der: Hun er mor til tre døtre: Agnes, Solene og Josephine er fra ægteskabet med Florent, som Maite blev skilt fra i 2018. Maite fortalte magasinet BUNTE, hvordan hun balancerer børn og en karriere: ”Jeg er kun ude omkring tre dage om ugen og tager ikke til fester. Jeg har tre piger derhjemme, der er meget selvstændige. Hvis jeg havde fået tre drenge, ville det have været værre. ” Derudover kommer hendes døtre også til koncerter fra tid til anden. Dette er en anden måde at kombinere arbejde og privatliv på. Hun var selv en stjerne hos Kelly-familien som barn. Hun ønsker at skåne sine døtre for det. Derfor holder hun pigerne ude af offentligheden. En dag skal de selv bestemme, hvilken karriereveje de vil gå. Kun en god mor tænker og føler sådan! Tommel op!

Dette er patchwork som det er i bogen: Michelle har tre døtre med tre forskellige mænd. Men Michelle er ligeglad med andres meninger. Hun er stolte af sine børn: Celine blev født i 1997 fra ægteskabet med Albert Oberloher, datteren Marie-Luise blev født fra et forhold med Matthias Reim i 2000, og babyen Mia fra hendes ægteskab med Josef Schitawey blev født i 2008. Michelle fortalte “Kölner Treff” i et interview: ”Jeg har tre børn med tre forskellige mænd, og jeg går vidunderligt sammen med hver af fædrene. I behøver ikke skændes og hade hinanden, når I skilles”. Og hun er sammen med sin eks Matthias Reim mere end nogensinde. De var endda på turné sammen og til stor glæde for deres fans fortsatte de med at sende snapshots sammen med deres datter Marie.

Det er kun nogle få uger siden, at Mary Roos annoncerede afslutningen på sin karriere. Men hun ønsker ikke at trække sig tilbage, sagde hun i en erklæring. Måske laver hun bare lidt mere teater, siger den 70-årige sangerinde. Hun støttes selvfølgelig af sin søn Julian. Han er hendes vigtigste ven. Den nu 32-årige kommer fra sit ægteskab med stjernen Gottlieb Wendehals alias Werner Böhm og arbejder i showbranchen for kunstnere som Heino, Marianne & Michael og Mama Mary Roos. I et Silbereisen-tv-show lavede hun endda offentligt en kærlighedserklæring sin Julian.

“Jeg er mor, jeg er husmor, jeg er kok og vasker bilen …”, sang Claudia Jung i sit hit “1000 Frauen”. Og der er endda noget ved det med hende: Hun er født i Rheinland og har boet der i mange år med sin familie og med mange dyr på en gård i Bayern. Det betyder: ikke kun at fremme karrieren, men også de mere end 20 dyr på gården. Hendes 23-årige datter Anna er en stor hjælp. Hun bor ved siden af ​​sin mor. ”Hun har et godt syn på livet. Det gør mig stolt ”, fortæller Claudia portalen Wunderweib. De to tager tid til hinanden så ofte som muligt. ”Vi er en normal familie, vi spiser morgenmad sammen, vi går på indkøb”. I 2007 sang Anna, dengang 10 år, endda en sang til sin mor live på tv i showet “Willkommen bei Carmen Nebel”. Hvilken mor ville ikke blive stolt?

Som schlagersanger behøver du ikke bare se godt ud, synge og optræde godt: Frem for alt skal du have et godt hjerte. Og vores stjerner prøver også alt for at få familie og karriere under ét tag. Ikke en let opgave, som enhver mor ved med sikkerhed.

Og det var derfor meget vigtigere at sige tak til mødrene på mors dag i går!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x