“Schlagermove 2024” i Hamborg info

Forårsfeber på Sclagermove 2024 i Hamborg »Kærlighedens festival« den 25. maj med 50 lastbiler på St. Pauli, du kan nå det endnu. Den 26. Schlagermove bliver i år fejret i den glade maj måned. Schlagerfans kommer fra nær og fjern til den store festparade i hjertet af Hamborg og sætter et eksempel på muntert samvær.

Lørdag den 25. maj kører hele 49 musiktrucks af sted på den 3,3 km lange rundstrækning i St.Pauli. Der vil ikke kun være rullende schlagerscener fra Hamborg og omegn, men også fra Rhinen, Schwaben og Østrig. Gaderne vil være lige så farverige, når op mod 400.000 udklædte schlagerfans fejrer kulthittene. Schlagerkaravanen starter kl. 15.00 på Heiligengeistfeld, og den muntre musikparade går derefter forbi Landungsbrücken og tilbage til festivalpladsen via Reeperbahn.

Jürgen Drews var med i 2016 – Foto Henning Angerer

Aftermove-festen vil være centreret omkring 70’ernes kulthit med en liveoptræden af Bata Illic. Også live på scenen i Schlagermove Sch-la-la-lager partyteltet: Andrea Berg Double og Andreas Gabalier. DJ Vossi vil stå ved pladespillerne og spille hits. I festsalen vil DJ’erne Chrismen og The Real DJ Maikel fyre op under de bedste schlager- og partyhits. Der er adgang til Heiligengeistfeld fra kl. 17.30, og festen fortsætter i to telte til langt ud på natten. Billetter til aftermove-festen lørdag aften kan købes for 22 euro i forsalg og 25 euro ved billetlugen.

Opvarmningsfesten allerede i morgen fredag aften den 24. maj er det traditionelle festlige startskud til Schlagermove-weekenden på Heiligengeistfeld (billetpris 12 euro i forsalg og 15 euro ved billetlugen). DJ’s spiller i teltene fra kl. 19. DJ Vossi vil sætte rytmen i det store scenetelt. Liveoptræden af JunX og Torsten Dehnert som Roland Kaiser-double er på programmet.

Heiligengeistfeld og Schlagermove-ruten i hjertet af Hamborg kan nemt nås med bus og tog (undergrundsstationerne St. Pauli eller Landungsbrücken; S-Bahn-stationen Reeperbahn). Information til lokale beboere (distribueret med post til alle husstande i kerneområdet og det omkringliggende område) og trafikinformation samt alle oplysninger og festbilletter på schlagermove.de Se og læs også Alex’s oplevelse af Schlagermove – Festival der Liebe d. 15 Juli 2017.

Det skal du læse