Schlager des Sommers d. 9. Juni 2018 i Klaffenbach,Chemnitz

Lørdag d. 9 Juni var jeg taget ned til Klaffenbach i Chemnitz til det 6 show i træk som var blevet sendt herfra. Det er et show der bliver udsendt på MDR, NDR,Hr & rbb d. 11 August kl. 20.15. Sommershow, det skal jeg love for – vi havde 32 grader. Om formiddagen var der Schlagerfestival, og nogle af kunstnerne derfra havde fået en indbydelse til at “varme” publikum op inden koncerten om aftenen kl. 20.15. Stemning, det kan de lave.

 

 

 

 

 

Folk var med lige fra starten af, og så hele aftenen. En af de grupper der stod for opvarmningen var: Die Himmelsstürmer, forstærket af Natalie Lament. De præsenterede en fodboldhymne til det Tyske landshold i Fodbold. Og det skabte jubel. Publikum ville ikke slippe dem igen – zugabe !!! Utrolig så mange vidunderlige kunstnere der findes i tyskland. Og som man slet ikke kender til. Så her er et par nye.

https://www.facebook.com/alexmoellerhansen/videos/1154995934643265/

En flot kulisse som altid dernede i Klaffenbach. Det hele foregår inde i en gård, som samtidig har Hotel og et hav af Restauranter og boder, ja selv en luftgynge. Denne gang var der ingen siddepladser, så i stedet for 1200 mennesker, var der 2500 ståpladser samt en lille tribune dog med siddepladser til handicappede mm. Jeg ved ikke om man kan forestille sig stemningen dernede, men når man hører musikken spille dernede med genklang i hele denne gård, får man virkelig gåsehud. Det giver en helt vild stemning, hvor man bare ikke kan lade være med at være med.

 

 

 

 

 

Flere af de kunstnere der skulle optræde om aftenen, var ude og synge en af deres sange for virkelig at få folk med – og det fik de. Det var en aften hvor Semino Rossi fik en Guldplade for sit Album “Ein Teil von Mir”. Så der var en lille overraskelse der til ham, selvom han blev noget nervøs da Florian begyndte med at de havde noget til ham.

Følgende kunstnere der var med:Ross Antony – “Schlagermedley”, Anna-Maria Zimmermann – “Heute Nacht”, Voxxclub – “Donnawedda/Anita/Michaela”, Voxxclub, Anna-Maria, Ross & florian – “Feuer”, Rotblond – “Küssen”, Bernhard Brink – “mit dem Herz durch die Wand”, Bell Book & Candle – “ich bin wie keine“, Ute Bresan – “Was wäre wenn“, Alf -“Rimini“, Beatrice Egli – “Was geht ab“, Beatrice & Voxxclub – “Tausendmal berührt“, Bannkreis – “Aus fernen Ländern“, Olaf der flipper & Pia Malo – “Sommer in Deutschland“, Michi Krause – “Für die Ewigkeit & schenk mir Dein Foto“, Inka Bause – “Wenn Liebe da ist“, Maximilian Arland – “Wenn Liebe blind macht“, Marie Wegener – “Könighlich“, Michelle – “Tabu & 80 küssen um die welt“, Semino Rossi – ” Muy Bien“, Semino, Bernhard, Anna-Maria & Alf – “Piccola e fragile“, Alvaro Soler – “La Cintura“, Jürgen Drews – “Hit-Medley“, Eloy – “Egal,was andere sagen“, Ben Zucker – “Der Sonne entgegen“, Ben Zucker & Claudio Capéo – “`Ca va“, Ute Freudenberg – “Jugendliebe“, Klubbb3 – “Einmal ist immer das erste mal & Paris Paris Paris”, Thomas Anders – “Das Leben ist jetz“, Thomas & Klubbb3 – “Modern Talking Hitmedley“, alle medvirkende kommer ind til sidst og synger med. Og det hele afsluttes med en fest af fyrværkeri.

 

 

 

 

 

Der var nogle nye kunstnere med, som jeg aldrig havde hørt om: Alf, Bell Book & Candle samt Bannkreis. Synes ikke helt at de måske passer ind her i dette show. Kunne godt tænke mig at der var kommet nogle af de mange fantastiske kunstnere der er i Tyskland, med i stedet for. Eksempelvis: Tanja Lasch, Natalie Lament, Die Himmelsstürmer, Laura Wilde, Lichtblich, Maria Voskania, ja der findes jo så mange efterhånden. Håber de får chancen engang snart.

Tak for denne gang Klaffenbach – vi ses næste år med sikkerhed, til dette flotte show

Show skal ses Live !

Det skal du læse