Schlager aften i Holstebro

Efter flere års fravær hos Kulturperlen Holstebro vender Tysk schlager i år tilbage til en af Kulturperlens onsdagskoncerter i Lystanlægget. Det sker onsdag den 1. september, hvor der bliver lejlighed til at se og høre flere af de tyske schlager-stjerner. Rigtig mange danskere ser hver uge med på både danske og tyske Tv-kanaler med kunstnerne.

De mest kendte, som kommer til Holstebro er Wildecker Herzbuben. De startede deres musikalske karriere som korsangere for andre schlager sangere, inden de selv slog igennem med sange “Herzilein”. Herefter fulgte mange andre kendte sange, og de optræder ofte på TV.

Foto: sonja-christin.de

Også den kendte sangerinde, Sonja Christin, fra Nordfriesland, er med denne aften. Hun har flere gange besøgt Holstebro og været med på tur rundt til flere koncerter i Danmark.

Fra Bayern kommer der et 4-mands orkester, som hedder Grenzland-Power. De er meget berømte på deres hjemegn, og kan sætte gang i underholdningen med mange af de kendte schlagere og volksmusik melodier.

Endelig kommer musikeren Sepp der Alpenteufel, som frit oversat betyder Alpe Djævlen. Han er en gennem musikalsk kunstner, som kan spille på flere instrumenter, og medbringer bl.a. et stort alpehorn, som det bliver en spændende aften med tyske toner.

Kunne du tænke dig at deltage denne aften, kan du bestille billetter her: Billetter

Det skal du læse