Helene Fischer, Florian Silbereisen & Co.: Koncertdeltagelse kun med vaccination?

Schlager-fans har ventet længe på at deltage i en live koncert igen. Men Coronapandemien har jo som vi ved, tvunget hele underholdningsindustrien i knæ. Arrangører håber nu på hurtigere vaccineproduktion – og en billetudbyder går endnu længere: Ikke-vaccinerede får ikke billetter til Helene Fischer og Florian Silbereisen!

Hvad der var helt normalt lidt over et år siden, synes nu utænkeligt: Kraftig bas, den berømte knitrende i luften og en masse, der kan lide schlager og synger med på “Atemlos durch die Nacht” eller “Du schaffst das schon” og har en kæmpe fest. Ja, ved live koncerter var det normen.

Desværre har Covid-19 forvandlet denne normalitet til en drøm langt fra virkeligheden – Afstandsregler og forbudte sammenkomster gør koncerter umulige i øjeblikket. Men der er tegn på håb igen. Skulle vaccineproduktionen skride frem, kunne koncertindustrien langsomt starte op igen.

CTS Eventim: Koncerter kun med vaccination

Billetsælgeren “CTS Eventim” går nu et skridt videre og ønsker at kræve en vaccination for at kunne deltage i deres begivenheder. ”Hvis der er nok vaccine, og alle kan vaccineres, skal organisatorerne i den private sektor også have mulighed for at stille et krav om vaccination for at få adgang til begivenheder. (…) Vi har indrettet vores systemer på en sådan måde, at de også kan læse vaccinationskort, ”sagde virksomhedschef Klaus-Peter Schulenberg fra“ Wirtschaftswoche ”.

Helene Fischer, Florian Silbereisen & Beatrice Egli: De ville alle blive berørt

“CTS Eventim” er markedsleder inden for billetindustrien og sælger ifølge sine egne udsagn omkring 250 millioner billetter årligt. Virksomheden med base i München tilbyder billetter til næsten alle koncerter med de største schlagerstjerner. Disse inkluderer Helene Fischer, Florian Silbereisen, Beatrice Egli, Semino Rossi, Andrea Berg og mange flere. Det er meget muligt, at andre udbydere også gør vaccination til en forudsætning for deltagelse.

Vil det virkelig snart siges, at vi kunne få lov til at deltage i koncerter af Helene, Flori og Co. med en vaccination?

Synes du det er okay?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse