Sådan tænker schlagerstjerner om krigen i Ukraine

Credit | ETUC

Russiske militær tropper har angrebet Ukraine siden torsdag. En krig er brudt ud midt i Europa. Et faktum, der også chokerer schlagerverden. Adskillige stjerner har delt deres bekymringer og frygt på Instagram.

Schlagerverden lever af harmoni og kærlighed. Men det, der sker i Ukraine lige nu, har meget lidt med det at gøre. Krigen efterlader adskillige stjerner simpelthen lamslåede. Det er præcis sådan, sangerinden Sotiria har det og undrer sig: “Hvordan kan sådan noget ske i 2022?”

Selv Anna-Maria Zimmermann lader ikke denne situation hvile: “Jeg kan ikke engang sætte ord på det. I 2 år kæmper verden sammen mod pandemien og nu? Det gør mig sur, vred og ked af det Og alt vil blive gå ud over ​​uskyldige mennesker igen.” Julian David deler en lignende mening. Han skriver: “Sikke en mørk dag for Europa.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell)

“En dag, hvor jeg kun ønsker én ting: fred.” er ordene fra Beatrice Egli og Emilija Wellrock med et følelsesladet statement, for de aktuelle begivenheder rammer særligt hårdt. Sangerinden fra Ukraine bekymrer sig massivt om sine slægtninge og venner. På Instagram forklarede hun sine fans, hvad der sker i landet: “Du er bange. Alle er bange. Alle mennesker lukker sig inde i deres hjem.” Broer siges at være blevet bombet, vandforsyningen er i fare, supermarkeder siges at være lukket og telefonpæle er blevet ødelagt.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Maite Kelly (@maite_kelly)

Oli.P og Ikke Hüftgold vil gerne holde pause

I løbet af de sidste par timer har andre stjerner også udtalt sig. Oli.P ønsker endda at sætte sin sociale medieaktivitet på pause i en periode: “Jeg er ked af det, men jeg ønsker ikke at gå i gang som normalt her.Underholdning er vigtigt. Alt føles bare dårligt og forkert lige nu. Hold dig sund.”

Ikke Hüftgold vil også skære ned på sine kanaler på grund af konflikten: “Af respekt for vores venner fra Ukraine trækker jeg mig indtil videre, og jeg håber, at nogen tæt på Putin har modet til at stoppe ham.”

Adskillige andre stjerner har også delt tankevækkende opslag på sociale medier. Disse omfatter Mickie Krause, Anni Perka, Maite Kelly, Saskia Leppin, Pietro Lombardi, Patrick Lindner, Beatrice Egli, Miguel fra Schlagerkids, Inka Bause og Patricia Kelly.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse