Sådan siger hans ekskone Tanja Lasch om brylluppet

Nytårsaften friede Fantasy – sangeren Martin Hein til sin Mela Rose efter fire års lykkeligt forhold og lod sine fans deltage via sociale medier. Vielsen skal finde sted senere i år, invitationerne er sendt. Men dette er ikke det første ægteskab for Martin: Han var tidligere gift med sangerinden Tanja Lasch i 15 år. Hvad hun siger om brylluppet, og om hun har tænkt sig at træde foran alteret igen, fortæller hun i Schlager.de-interviewet.

Lad os være ærlige: Det er en mærkelig følelse, når din eks finder en ny partner, der ser ud til at passe bedre ind i livet, end du gør. Ikke sådan med Tanja Lasch: I 2017 gik Martin Hein og Tanja fra hinanden efter 15 år Før. Men hendes eksmands kommende bryllup ser 1 ikke ud til at være et problem – tværtimod: “Jeg er glad for de to, de har været sammen i over fire år nu, ligesom jeg med min kæreste. Jeg kan kun lykønske dem.”

Tanja er dog ikke inviteret til brylluppet , alligevel planlægger de åbenbart at fejre det i en mindre kreds. Tanja ser også ud til at være afslappet der og indrømmer ærligt: ​​”Jeg ville heller ikke invitere ham. Vi kommer rigtig godt ud af det, men vi er heller ikke de bedste venner.Vi opretholder et sundt forhold til hinanden, og det er derfor, jeg ikke ønsker at være bryllupskrakkeren nu.”

Tanja Lasch: Vil hun også snart giftes?

Selv har hun nu været sammen med sin store kærlighed Reik i mere end fire år. Ringer hendes bryllupsklokker snart? “Vi kigger lige. Jeg havde friet til Martin på det tidspunkt. Jeg gør det bestemt ikke længere. I så fald afventer jeg frieriet,« siger Tanja.

Emnet ægteskab er stadig et emne i Lasch-huset, afslører hun. “Vi taler allerede om det. Jeg tror, ​​at når man taler om det, er det altid sådan et pres. Hvis du planlægger det på den måde nu, er frieriet ikke længere så overraskende.”

Vi er spændte på at se Tanja i sin brudekjole…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse