Sådan fejrer han påsken

Foto: ZDF / Sascha Bauman – Jürgen Drews

Påsken har altid været noget helt særligt for Jürgen Drews. Allerede som barn så han frem til disse højtider. Årsagen: Jürgen Drews kan åbenbart godt lide at spise farverige påskeæg.

Påskeferien nærmer sig om et par uger, og for Jürgen Drews ser det ud til at være den bedste tid på året. I sin podcast “Des Königs neuer Podcast” afslører han, at han allerede som barn var vild med påsken. For Jürgen Drews elsker åbenbart at spise æg. Han virker særligt optaget af de farverige påskeæg. Og da det ikke virker så sundt at forkæle sig med æg, var påsken en kærkommen undskyldning.

Påskeplaner for familien Drews?

Traditionelt gemmer the Drews også æg i haven i påsken, men en ting kan tilsyneladende hurtigt overses. Et snehvidt æg har hængt i Drews’ have i fire år. I podcasten forklarer sangeren: “Vi gemmer altid æg, og jeg hængte et æg i træet. Det var farverigt i starten, og derfor dukkede det nok ikke op. Nu er det hvidt, fordi farven er falmet nu. Jeg ser på det hver dag.”

Skal Drews på en stor påskeægsjagt i år? De ser ikke ud til at have meget planlagt endnu. Familien lader formentlig stadig deres påskeplaner stå ret åbne. Men der er stadig lidt tid til da.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse