Så smuk var Helene Fischers Tourne

Kilde: Tyskschlager.dk

Det skulle oprindelig være 69 koncerter, som superstjernen Helene Fischer skulle afholde under hendes Arena Tour 2017/2018. Hendes hold er en samling af de bedste akrobater og musikere, hendes show var unik. Vi ser tilbage på den superlative Tourne, der i dag i afslutter i München.

Hvordan det hele startede

Allerede i 2016 kunne Helene Fischer fortælle efter en lang pause, at – som en del af det nye album – tager hun på en stor tourne. I oktober samme år startede forsalget. En måned senere blev fire ekstra koncerter tilføjet (Bremen/Köln).

Et år senere startede tourne d. 12 september i TUI Arena i Hannover. Herfra begynder en ny fascination, ja et nyt mål for Live shows, for hvad den smukke sangerinde præsenterede for sine fans er ikke kun en fysisk, men også en kunstnerisk høj præstation.

Showet i tal

Scenen, hvilken blev udviklet sammen med Team Cirque du Soleils, er ikke mindre end 26 meter bred, men hendes catwalk 25 meter lang. 350 tons materiale og 250 kilometer kabel, blev inden for 30 timer et arkitektonisk mesterværk. 35 lastbiler er ikke ualmindeligt.

Men hvad ville alt det materiale være, uden folk der kan gøre noget ved det? Der var 120 stk af disse. På stedet er der også yderlige ca. 200 medarbejder, som kun er nødvendige til opførelse og nedtagelse.

Sygedomsbølgen

I februar skete det som, ingen forventede: Også en Helene Fischer kunne blive syg. Alle koncerterne i Berlin måtte aflyses. I Wien de første to datoer. Disse er nu, til glæde for fans, omlagt til september, efter den kommende stadion tourne.

Alle shows som ingen andre

Selv om Sset listen ikke variere meget, er hver aften på tourneen noget ganske særligt. Om en sympatisk tekstforfatter, besøg af en fan på scenen, en fælles fortolkning af en sang eller bare en sjov præsentation af den indfødte russer – viser hvert enkelt show, at Tysklands superstjerne jo bare er et menneske. Det elsker hendes fans hende for.

Afslutning?

I går, søndag d. 4 marts 2018 var tiden kommet: Den egentlig Tourne afslutning fandt sted i München. Men på grund af de ekstra datoer i september i Wien er den afsluttende koncert d. 12 september. Præcis et år efter tour start.

Da man ikke kan finde nogen passende ord til denne tour, siger vi bare Tak Helene! Vi ser frem til stadion tour og er sikker på, at her skrues der endnu højere op.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse