Foto: Vincent Gross / Dennis Horstmann
Foto: Vincent Gross / Dennis Horstmann

Inden de går på scenen, skal vores de selvfølgelig styrke sig selv først. For det er velkendt, at ingen fungere uden mad! Læs, hvor afslappede vores kunstnere er, og frem for alt, hvordan de tænker på deres team.

Vincent Gross – vidunderligt ukompliceret! Den schweiziske solknægt er simpelthen glad, når han bliver vurderet på stedet. Der skal ikke meget til, for at han er glad backstage. Det jordnære køkken putter ham i stemning til den efterfølgende optræden.

Vanessa Mai er virkelig omsorgsfuld. For at hendes band klarer sig godt, beder hun om permanente forsyninger såsom: Frugt, slik, grøntsagsstænger, yoghurt og kager. I garderoberne foretrækker sangerinden vand, Cola Zero og Red Bull.

Michelle beder sine koncertarrangører om et lidt større udvalg. Udover vand, juice, ingefær-te, kaffe, øl og rød- og hvidvin vil hun gerne have fuldkornssandwich, suppe, salat, grøntsager, fjerkræ, kartofler, ris, pasta og dessert. Men pas på: Ingen fastfood!

Kerstin Ott fra Slesvig-Holsten holder sig simpelthen på jorden madmæssigt. Hun sætter pris på hjemmelavet madlavning samt kartoffel- og pastaretter. Den uddannede maler og laker kan ikke lide krydrede retter.

Kilde: Stadlpost.at

Vi (Tyskschlager.dk) kan så tilføje at der sædvanligvis er en stor flot buffet backstage hvor alles mere normale ønsker er repræsenteret, ligeledes drikkevarer, men de mere specielle ønsker er at findes i deres garderobe.