Rørende erkendelse

I lang tid kæmpede han med sig selv og vidste ikke, hvorfor han ikke kunne føle ægte lykke. Nu har Semino Rossi (60) fundet hemmeligheden bag sin indre fred: “Tiden er den smukkeste gave”. Sikke en fantastisk indsigt! “Vi fokuserer altid på det materielle”, forklarer Semino, men nu ønsker han at tage afstand fra det.

Måske var det også en af grundene til, at han og hans kone Gabi (60) gik fra hinanden i 2020. Nu hvor Semino har prioriteret anderledes, har kærligheden også fundet vej tilbage til ham. Han og hans kone har nemlig forsonet sig med hinanden. Materielle ting er ikke længere vigtige for ham, han vil hellere bruge mere tid sammen med sine kære.

“Nogle gange er man bare nødt til at give slip, så man kan beslutte sig for hinanden på ny ud fra det frie rum, der er skabt,” forklarer han om den nyfundne kærlighed. Og alt sammen fordi Semino har indset, hvor dyrebar hans livstid er: “Man indser, at den er uigenkaldelig, og man er mere opmærksom på livet”. Det lyder også som meget tid til kærlighed og stor lykke.

Når det kommer til hans livsglæde, overlader Semino Rossi alligevel intet til tilfældighederne. Derfor tror han også på det overnaturlige. “Når jeg er på turné, har jeg altid en Madonna-figur med mig, som jeg har fået af en fan”, siger sangeren muntert.

Men det er ikke det eneste ritual, som han holder sig til. Han tænder også et stearinlys og beder før hver koncert. Den guddommelige hjælp giver ham så endnu et boost af styrke. Det er dejligt at se, at Semino endelig er kommet til sig selv og ved, hvordan man er glad.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse