“Rendezvous” med Sandro

Ved tanken om en Rendezvous med Sandro, der sidste år startede med sit debut album “Verliebt”, fik mange pige hjerter til at slå højere. Nu fylder den unge schlager sanger sine fans på en musikalsk måde – med sit andet album, der bærer den lovende titel: “Rendezvous”. Udgivelsen var den 17. august 2018.

Ved en klangfuld tete-á-tete med  Sandro, drejer emnet sig naturligvis om “Kærlighed”. Mange facetter, energisk, følelsesmæssigt og med “danse garanti”, lover de 13 helt nye sange fra den unge stjerne, musik til mange uforglemmelige øjeblikke! Et album til drømme, kærlighed og fejring.

Impulsiv og eksplosiv synes allerede at vises i titelsangen “Rendezvous”. Sandro beskriver ikke blot sommerfuglene i hans mave. Nej, han lader os føle og lover: “Jeg lader dig ikke gå i aften uden mig”! De berusende dansebeats får straks blodet til at pumpe, og nogen kan næppe modstå den intense rytme. Med sangen “Flieg mit mir heute Nacht” slår Sandro mere rolige toner an, men det er stadig danse toner. Der er et strejf af knitrende erotik og lidenskab i “Ewigkeit in jedem Augenblick”. Også i “Der erste Mal” er det varmt. Den varme lyd og de flirtende elementer og den følelsesladende stemning, giver os mulighed for at deltage. Forventende spænding breder sig i “das erste Mal mit Dir, und wie beim ersten Mal, hab ich weiche knie”. Sangen “Wellenreiter” er fuld af optimisme, håb og glæde. Det giver lytterne en portion mod og motivation. “Kein sturm halt uns auf”, det er Sandro sikker på og ser forhåbningsfuld ind i fremtiden. “Lassen uns einfach treiben, auch in schweren Zeiten, nach vorn und nie zurück”! ikke kun teksten, men også melodien er spændende, sprudlende og euforisk. Med “Alles oder nicht” går Sandro omsider til det hele. Han ligger alle kortene på bordet og stiller det ultimative spørgsmål: “Willst du alles oder nicht? Willst du alles oder mich?” Og fans vil ham, Sandro, der med det nye album “Rendezvous” fra første til sidste øjeblik, er den nutidige pop schlager  med en masse glitrende lidenskab og hjerte.

Sandro er født i 1993 i Essen, og med sin sang karriere går han i fodsporene af sin succesrige far, Freddy Malinowski, der er med i den populære schlager duo “Fantasy”. Hans musikalske talent blev Sandro bogstavelig født med. Ved en spontan optræden ved Fantasy Sommernacht 2014 i Aspach, kunne han for første gang overbevise et større publikum med sin stemme og en masse følelse. Den næste milepæl på vej ind i schlager branchen, kom da han to år senere deltog i det populære casting format “Deutschland sucht den Superstar”. Fra der af gik det stejlt op ad bakke for den unge mand. Sandro underskrev sin første pladekontrakt, kom med albummet “Verliebt” direkte ind på en 5. plads på den officielle tyske hitliste og viste en imponerende optræden i Florian Silbereisen show. Også ved live optræden beviser Sandro sit talent, og begejstrer publikum: Med den store schlager hitparade turnerede han sidste sæson rundt i landet, og havde ca. 60 optrædener. Ovenpå denne succes kommer nu de nye sange.

Kilde: Telamo.de

Album kan købes her: Sandro – Rendezvous

Fanboks kan købes her: Sandro Rendezvous – Limitierte fanbox edition

Det skal du læse