Rædselshuset ved Ammersee

Helenes kærlighedsrede er blevet et rædselshus, fordi Schlager-dronningens række af uheld ved huset ikke ser ud til at slutte … Først bøvl med beboerne, og nu hærger en galning foran Helenes ejendom…

Helene ønskede et tilbagetrukket og lykkeligt liv med sin elskede og sin datter – det er Helenes store ønske. Faktisk ikke en fjern drøm, skulle man tro.

Det er slemt nok, at den nye bygning med søudsigt konstant volder problemer, nu skal Helene også bekymre sig om sin sikkerhed. I fire år nu har drømmevillaen ved Ammersee udviklet sig mere og mere til et rædselshus. Byggeriet blev i første omgang forsinket, fordi kommunaludvalget var imod Helenes planer. Gravemaskinerne var næsten nået frem, da der var nyt ballade: Grundvandet trængte op, og der var vand i udgravningen. Det gode humør hos naboerne svinder også hver dag på grund af den konstante byggestøj. “Man kan sige, hvad man vil, intet har ændret sig gennem årene på byggepladsen. Den bliver aldrig færdig,” sagde en irriteret lokal beboer til “Neue Post”.

Uheld tiltrækker som bekendt flere uheld, så det er passende, at en åbenlyst mentalt forvirret person i nærheden for nylig, angreb en mand og truede med at få “Helene Fischers sikkerhed og mafiaen”. Skræmmende for Helene, at fyren vidste åbenbart præcis, hvor hun boede. For at gøre ondt værre skræmmer en række indbrud også beboerne i området. Det er næppe overraskende, at Helene ikke har været set i nærheden af ​​sin ejendom i lang tid.

Man kunne næsten ikke bebrejde hende for hvis hun skulle finde et nyt, sikrere hjem…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse