Quote succes af Helene Fischer koncert udsendelse

Kilde: Helene Fischer Facebook

I forrige weekend var der krig på tv lørdag aften med Helene Fischer. ZDF sendte nemlig den 28. april 2018  kl 20:15, koncerten fra Helene Fischer Arena Tour Oberhausen, og bagefter dokumentarfilmen “Helene Fischer – Immer weiter”.

De tyske tv-seere gik ikke glip af aften og tændte tv’et for at følge den ekstraordinære koncertfilm af Paul Dugdale om Tysklands for tiden mest succesfulde sangerinde på skærmen.

Sanger, entertainer, akrobat, superstar

Helene Fischer har meget at tilbyde tilskuerne. Hendes koncerter har allerede været besøgt af flere end 700.000 mennesker i 63 byer. Der præsenterer hun sine imponerende talenter. Ikke alene er hun en førsteklasses vokalist, der har formået at lande en lang række hits i de seneste år, men også en topdanser, entertainer og utvivlsomt en fremragende akrobat. Desuden synes hun at have koreografiske færdigheder, fordi hendes shows er fantastiske. Under alle omstændigheder har hun gjort et glimrende valg med kunstnerne i “45 Degrees – a Division of Cirque du Soleil”.

Kilde: Helene Fischer Facebook

Med“45 Degrees – a Division of Cirque du Soleil”

Hele showet med de akrobatiske indlæg af Helene Fischer, videoinstallationerne, belysningen og specialeffekterne er et samlet kunstværk, som naturligvis bliver forberedt omhyggeligt og med en fast hånd, som dokumentationen af filmskaberen Sven Haeusler afslører efter udsendelsen, hvor en uddybet forberedelse og træning af Helene i Montreal giver indsigt.

Ikke så mærkeligt, at to og en halv times show tiltrak 3,53 millioner seere på en lørdag aften, hvilket svarer til en sats på 12,9 procent, og dokumentarfilmen fra 22:15 stadig fantastiske 3,10 millioner seere, det er 12,0 procent der var bundet til tv’et (ifølge www.qotenmeter.de).

En anden rekord, der vil gå med i Helenes historie.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse