Privatkoncert for hendes sponsor

Sikke en skuffelse! I årevis har fans af Helene Fischer måttet undvære hendes pompøse shows. Først kom Corona, så kom babyen og endelig en kreativ pause, men nu er hun snart tilbage i fuld aktion med sin “Rausch Live”-turné. Dog er det allerede blevet offentliggjort, at én koncert ikke vil finde sted. Det viste sig senere at det var på grund af en af hendes sponsorer …

Under mottoet “Rausch Live” starter showet den 21. marts i Bremen sammen med Cirque du Soleil. Som Helene allerede har ladet forstå på sin Instagram-konto, bliver det et genialt show med mange elementer i akrobatik og flotte kostumer. Fans, der kommer for at nyde et af hendes “Rausch Live”-shows, vil højst sandsynligt ikke blive skuffede.

Andre vil dog blive det – dem, der har allerede har købt en billet til Köln. En af de oprindeligt syv planlagte koncerter i Lanxess Arena finder nemlig ikke sted. Og det en irriterende årsag for billetkøberne: en privatkoncert.

Allerede tidligere har hun udelukkende sunget for milliardærer

Det er ikke nogen hemmelighed, at Helene Fischer allerede har givet private koncerter for horrible summer af penge. For eksempel gav skruemilliardæren Würth sine ansatte en Helene Fischer-koncert i forbindelse med deres 75-års jubilæum. Angiveligt fik hun et honorar på 700.000 euro for dette. Det er også kendt, at hun allerede har sunget for bygningsentreprenøren Papenburg på hans 80-års fødselsdag. I 2019 inviterede han 6.000 gæster til den daværende Tui Arena (nu ZAG Arena) i Hannover og fik Helene Fischer til at synge for dem alle sammen. Hun skulle også have modtaget omkring 700.000 euro i honorar for dette.

Privatkoncert for Deutsche Vermögensberatung i stedet for optræden for fans

Allerede dengang var fans forargede og spurgte, om hun kun sang for milliardærer. Men i løbet af den turné, som er ved at starte, blev det endnu værre. En koncert for hendes fans, der var planlagt til den 28. marts, blev helt (!) aflyst. Det viste sig senere, at en privat koncert for en af hendes sponsorer, DVAG (Deutsche Vermögensberatung), vil finde sted på det tidspunkt. Det irriterende er, at nogle fans allerede havde købt billetter. Desuden blev koncerten aflyst på Eventim og ikke meddelt offentligt, hvilket er den egentlige årsag til aflysningen. Tilbage i 2015 gav Helene Fischer en eksklusiv koncert for Europas største finansvirksomhed. Den eneste løsning for hendes fans i Köln: at skifte til en af de seks andre datoer. Tiden vil vise, om hendes formentlig strålende “Rausch Live”-show kan kompensere for nogle billetkøberes vrede.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse