Premiere på Helene Fischer Tour opstart d. 12 September 2017 i Hannover.

Las Vegas er kommet til Hannover.

Der er ingen grund til at tage til Las Vegas for at se et super show “over there” – det har Helene lige opført i Hannover. Et fantastisk show med 10.000 tilskuer, som bare overgår alt hidtil, og som sætter Helene på Verdenskortet. Hun kunne lige så godt have været på en verdenstour med dette program. På en skala fra 1-10, vil jeg give det 11. En trediedel til halvdelen af showet bruger Helene gamle velkendte numre, altså ikke kun sange fra hendes nye Album.
Showet starter op med dunkende musik som ved den bedste James Bond film, hvorpå Helene kommer frem midt på scenen iført skinnende glimmer på en a la påfugledragt og synger åbningsnummeret – Nur mit Dir. Dans, Musik, påklædning samt artisteri – i verdensklasse. Man skal lede længe efter så toptrimmede artister som dem Helene her har med, inklusiv hende selv. På et tidspunkt kommer der mænd op og står i de bokse som damerne poserer i herunder, de afslutter med at “springe” ned i en oppustelig måtte – 10 meter ned for den øverste – Helene springer også ud…..
Hun har virkelig fået trimmet hendes krop mesterligt. Fantastisk. Helene gynger rundt i Wirer sammen med en mandlig kollega helt op til loftet – samtidig med at hun synger ufortrødens videre. Helene viser også hendes kunnen på trommer til nummeret Phänomen. En sand multikunstner. Helene kan bare det hele. På et tidspunkt kommer der 12 wirer ned fra loftet, som bare hænger der og dingler hvorpå artisterne fra Cirque Soleil klatrer op og laver atletiske vanvittige øvelser med deres totalt veltrimmede kroppe.
Pludselig forsvinder de oppe under loftet – underligt hvordan det kunne lade sig gøre. På et tidspunkt står hun i en kjole hvorpå der kommer rindende vand ud fra og synger “wenn du lachelst”. Helene går senere ud af den lange scene som runder ud omkring VOS, og pludselig løfter hele gulvet sig som liger et rumskib, hvorfra Helene synger “mit keinem anderen” og “Fehlerfrei”. Hun kommer ud på en rund platform som ligner en UFO, hvorpå rumskibet forsvinder ned i gulvet igen.
Helene står nu i den runde Ufo lignende ting hvorpå hun beder folk om at synge med på hendes sang til Florian. Efter sangen anmoder Helene folk om at slukke for deres fotografiapperat og tænde for deres lys i mobilen til ære for sangen til hendes Mor & far. Ved sangens afslutning forsvinder Helene op i loftet som de andre – man undrer sig virkelig over, hvordan det kan lade sig gøre fordi man kan jo se alle stiger, ramper mm. Pludselig kommer hun op af gulvet på scenen og så får vi bare at brag af en helt vidunderlig, fantastisk udgave af “Flieger”.
På dette tidspunkt er loftet bogstavelig talt ved at ryge af hallen – musikken er meget høj, og man kan se at Helene nyder det. Efter sangen råber Helene: Hvilken Premiere, fantastisk – hun kan slet ikke komme ned igen 🙂 Ved det vi troede var afslutningen på koncerten/showet kommer man ind med paraplyer, som der pludselig begynder at ryge fra.
Dette skulle så være enden på koncerten, med det var det ikke. Efter at der var lukket ned, kom Helene ned fra loftet igen på denne UFO, og så ud på Rumskibet igen hvor hun sang i et hvidt dress – det hele var så flot arrangeret at man skulle tro at man sad i Las Vegas, og så på et kæmpe stort show med de bedste i Verden. Men nej, man sad i Hannover til Tourstart med Helene Fischer. Helene afsluttede med et fyrværkeri af glimmer og papir samt et utroligt flot scene show. Alle medier roser dette Show ud over alle grænser. Når man har set det er man slet ikke i tvivl. Et ekstremt flot show som man får svært ved at matche – Helene har erobret Europa. Nu mangler der bare en verdens Tourne.

 

Det skal du læse