Pietro Lombardi: Chok tilståelse – “Jeg har det ikke godt!”

Foto: universal-music.de

Sonnyboy er udbrændt! Hvad er der virkelig bag hans dramatiske budskab? Pietro skal puste ud! Med en overraskende erklæring på Instagram chokerede den ellers altid i godt humør sanger (29) fansne: “Jeg mangler i øjeblikket styrke og energi.” Og videre: “Jeg kunne aldrig smile ind i kameraet og fortælle dig, at alt er mega, hvis det ikke er det!” “DSDS” -vinderen og stjernen på de sociale medier trækker sig tilbage fra offentligheden!

Pietro efterlader hans millioner af fans med et stort spørgsmål: Hvorfor? I de sidste ti år havde han næppe tid til at trække vejret, Pietro blev stjerne næsten natten over, blev gift, blev far og lavede en tv-karriere. Men den nye kærlighedslykke hos hans ekskone Sarah (28) trak virkelig stikket: Pietro klarede aldrig helt adskillelsen fra sin store kærlighed i 2016, hvorefter han blev alene i det, der føltes som en evighed.

Mens Sarah byggede et nyt, lykkeligt familieliv: bryllup, hus – og nu et barn! Og for bare et par uger siden meddelte Sarah, at hun var gravid igen.

Måske ikke tilfældigt, at Pietro næsten samtidig mistede sin styrke, så måtte han indse, at “noget er galt” med ham … Hans komplicerede on / off-forbindelse med influencer Laura Maria (25), som Pietro for nylig tilsluttede sig igen, ser ikke rigtig ud til at få ham længere. Nu vil Pietro tænke i fred. Og finde et svar på spørgsmålet om, hvad der gør ham lykkelig …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse