Pietro Lombardi: Han blev advaret om denne kvinde!

Foto: Universal Music

Det er den uendelige historie. Pietro Lombardi og Sarah Lombardi har været skilt siden 2016, og alligevel stopper nyhederne omkring de to ikke. Igen og igen kommer detaljer om deres tidligere forhold frem, som fansen ikke vidste om. Og selvom Pietro og Sarah har et venligt forhold, især for kærligheden til deres søn Alessio på 5 år, pakker Pietro nu virkelig ud igen

I samtalen på YouTube-showet “Lasst uns reden, Mädels (Lad os tale piger)” fortalte Pietro åbent om forholdet mellem sin eks-kone og hans forældre: “Mine forældre og Sarah var ikke bedste venner.” På det tidspunkt havde Pietros forældre en dårlig følelse af Sarah. Pietro, der beskriver sig selv som en stor familie mand, må have været meget vanskelig. Men hvad var grunden til det spændte forhold mellem de tre?

Pietros forældre var meget i tvivl

Pietros familie var bange for den 27 årige. Den tidligere FC Karlsruhe-spiller vandt DSDS 2011. Derefter fejrede han en eksplosiv succes, og der var en masse mediehype omkring ham.

Nicole og Giovanni var bange for, at Sarah kun ville tjene professionelt på hans succes, og derfor kom hun sammen med Pietro Lombardi. Når alt kommer til alt ønskede hun også at forfølge en karriere som sanger.

Det lyder dårligt nu, men min mor og min far sagde altid: vær forsigtig med kvinden,” afslørede Pietro.

Forholdet blev særligt stressende, da hun blev gravid. Pietro Lombardi måtte vælge mellem Sarah og hans familie. På det tidspunkt satsede han på sin kone. Som et resultat brød hans forældre kontakten med ham. De havde intet at gøre med hinanden i fem år.

Drejepunktet kom med sønnen Alessio. Pietro ønskede absolut forsoning og Alessio skulle have god kontakt med sine bedsteforældre. Heldigvis var der den ønskede lykkelige slutning. Til dags dato klarer alle sig meget godt.

”Vi var også meget unge dengang,” indrømmede Pietro endelig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse