Partner blev set med en verdensstjerne

Foto: SWR/WDR/INTERTOPICS/STAR-MEDIA

Efter Helene Fischers bekræftede hendes graviditet har mange fans spurgt, om hun stadig vil give sin megakoncert den 20. august 2022 i München. Men arrangementet med 150.000 tilskuere er ikke i fare. Hendes partner er også kommet med noget helt særligt. Han lokker en stor verdensstjerne til München i august.

Begivenhed med superlativer og mere end 150.000 tilskuere forventes at komme til Messe München den 20. august 2022. Der vil Helene Fischer give sin megakoncert – et par måneder efter hun har født. Arrangementet er arrangeret af “Leutgeb Entertainment Group”. “Det vil helt sikkert være en superlativ begivenhed. (…) Jeg tror, ​​vi alle godt nok ved, at du kan glemme dine bekymringer i et par timer ved en koncert med dit idol”, lover Helene Fischers forretningspartner Klaus Leutgeb i et interview med Schlager.de.

Robbie Williams kommer til München

Den østrigske iværksætter opnåede et stort kup med den planlagte koncert. “Leutgeb Entertainment Group” udvikler sig i øjeblikket til en af ​​de største koncertarrangører i Europa. Helene synes kun at være det første skridt. Leutgeb har fanget den næste superstjerne. Dette er Robbie Williams.

Som “BILD” rapporterer, vil Robbie også give koncert ved München-messen den 27. august 2022 – en uge efter Helenes optræden. “Jeg glæder mig virkelig til at kunne give min største koncert nogensinde på en megascene i Tyskland i 2022,” forklarer Williams i artiklen. Arrangør Klaus Leutgeb beskriver Robbie som “en af ​​de bedste entertainere i verden!” For at gøre aftalen perfekt var der ifølge “BILD” et fælles møde i Schweiz.

 

View this post on Instagram

 

Et opslag delt af Robbie Williams (@robbiewilliams)

Helene og Robbie kender hinanden allerede

Robbie Williams har også en besked til Helene Fischer: ”Men jeg er endnu mere glad for, at Helene Fischer spiller der bare en uge tidligere. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sende mine varmeste hilsner til Helene, da jeg værdsætter hende meget som person og kunstner.”

Og ikke nok med det: Superstjernen giver Schlagerqueen til et godt tilbud: ”Jeg ville være glad, hvis Helene kom til min koncert ugen efter efter hendes show. Måske kan vi lave en duet. Vi har allerede erfaring.”

De to stjerner kender hinanden meget godt, har allerede optrådt et par gange og indspillede i 2019 også julesangen “Santa Baby”. Dengang beskrev Robbie Williams Helene Fischer som smuk og talentfuld i et interview.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse