Panikanfald under koncert

Michelle er stadig på turné i Tyskland med sit jubilæumsshow indtil begyndelsen af april. Indtil videre ser alt ud til at være gået glat, men under hendes optræden i Dresden måtte hun dog berolige en fan. Det faldt ikke i god jord hos resten af publikum.

Michelle elsker sine fans, men nu måtte hun irettesætte gæsterne ved sin koncert i Dresden. Som hun for nylig annoncerede i sin Instagram-story, fik en gæst et panikanfald foran scenen. Michelle hjalp kvinden, og derfor måtte hun kortvarigt afbryde koncerten. Nogle fans blev derefter utålmodige og formanede Michelle til at fortsætte koncerten i Kulturpalast Dresden. Michelle kan ikke forstå denne mangel på empati.

Michelle forarget over fans

“Jeg tog kort tid for den søde dame, og jeg tror, at jeg kunne hjælpe hende lidt med det.” Alligevel synes hun, at det var synd “(…) at der var nogle få mennesker, der så råbte, at jeg skulle fortsætte med at synge mine sange, at vi skulle stoppe dernede. (…) Hvis du kender mig, ved du, at sådan noget altid går først, uanset hvad, sådan noget går altid først,” berettede hun på sin Instagram-kanal. I kommentarerne under hendes Dresden-opslag tager en følgere tilsyneladende hændelsen op og er enig i hendes reaktion ved at sige “Du handlede rigtigt i Dresden”.

Autografsession i Dresden aflyst

Selv om de fleste fans var tilfredse med Michelles optræden i Dresden, var der enkelte triste røster over den autografsession, der ikke fandt sted. En bruger kommenterede: “(…) det er en skam, at der ikke var nogen autografsession i Dresden af alle steder”. Det vides ikke præcist, hvorfor der ikke var nogen autografsession der.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse