Michelle viser nyt foto – fans er chokerede!

Michelle udgiver sit seneste album “Flutlicht” om få dage. I den anledning lagde hun et billede op på Instagram, men det faldt ikke i god jord hos hendes fans …

Nedtællingen er i gang – Michelles sidste album “Flutlicht” udkommer om få dage. Det markerer afslutningen på Michelles egen æra, da hun ønsker at trække sig tilbage fra schlagermusikkens verden og frem for alt fra offentlighedens søgelys. I stedet vil hun koncentrere sig om andre projekter og tilbringe tid sammen med sin forlovede Eric Philippi. For at hendes fans ikke skal vente længere, har Michelle allerede offentliggjort tracklisten til sit album på Instagram.

Michelle viser sig i et stramt jeans-outfit

En rigtig overraskelse for Michelles fans, da Michelle ikke kun præsenterer sangene fra det nye album, men også viser sig selv i et sparsomt jeans-outfit. “Efter ferien før albummet, og jeg er glad for endelig at kunne afsløre tracklisten til albummet ‘Flutlicht’,” skriver Michelle ved siden af Insta-opslaget.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Michelle (@michelle_aktuell)

Fans er forfærdede “Ikke flere operationer”

Et øjebliksbillede, der skabte furore blandt hendes fans. Den 52-åriges udseende er åbenbart for ungdommeligt for dem. “Desværre ser hun ikke længere ud som Michelle, det er jeg ked af” eller “Lad dig ikke operere mere” er kommentarerne til schlagersangerindens opslag. Tidligere har fans reageret med chok på Michelles billeder og beskyldt hende for en ny ungdomsmani på grund af hendes yngre forlovede Eric Philippi. Sangerinden selv forblev dog afslappet. Når alt kommer til alt, har Michelle altid gjort sine ting i de senere år og vil bestemt ikke ændre det i slutningen af sin karriere.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse