Overskrifter ødelagde hans omdømme

Foto: MDR/Tom Schulze

Det er velkendt, at medierne ikke altid skriver gode historier om stjernerne. Thomas Anders kan også synge en sang om det. Fordi en overskrift ødelagde hans gode ry i en ung alder!

Som 16-årig havde Thomas Anders sin første pladekontrakt i lommen og indspillede derefter sin første single “Judy”. Det var en sang om hans barndomskæreste, men Thomas havde ikke en fast kæreste på det tidspunkt, som han afslørede over for værten Andreas Kunze i sin podcast “Modern Talking – Einfach Anders”.

I bladet “Bravo” snakkede han engang om netop denne tilståelse, da han var i skole.  “Nye kunstnere blev altid introduceret på side tre, og jeg gav engang et interview der. Så blev jeg under interviewet spurgt […], om jeg havde en kæreste. Så sagde jeg: ‘Nej, mig, jeg har ikke en kæreste endnu.”

Thomas Anders: Pinlig “Bravo”-overskrift

Et par uger senere åbnede han bladet og læste overskriften “Thomas Anders: ‘Jeg har aldrig kysset en pige'”. Et chok for ham dengang. Hvad skal alle hans klassekammerater tænke om ham, når de ser denne overskrift, tænkte musikeren ved sig selv. “Det er en absolut nedsmeltning følelsesmæssigt, når du starter i skole.” Men det blev værre endnu!

Thomas Anders havde håbet, at denne overskrift kunne forblive uopdaget. Men hans skolepedel på det tidspunkt delte den “glade” nyhed med hele elev kredsen. “Jeg kommer gående tværs over skolegården og ser opslagstavlen langvejs fra, dvs. hvor alle går om morgenen […], det var præcis der, den tredje side af Bravo var.”

Thomas var chokeret og gjorde alt i sin magt for at få siden til at forsvinde så hurtigt som muligt. Men det var for sent: for mange elever havde allerede læst overskriften. “Jeg havde mistet mit omdømme lidt,” afslørede Anders. Heldigvis kan den 59-årige grine af historien i dag.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse