Over 100 shows – sanger Jörg Bausch slår rekorden for optrædener!

Kilde: Joerg Bausch – Foto: Christopher Adolph

En af de vigtigste succes-faktorer for en kunstner er antallet af live-shows. Pop- og schlager-sangeren, Jörg Bausch (“Großes Kino”, “Dieser Flug”), har for få måneder siden i 2018 slået sin personlige rekord. Med over 100 arrangerede shows i år har Jörg Bausch endnu engang med succes slået sin personlige rekord.

Denne nye live offensiv omfatter shows i talrige schlager-klubber, diskoteker, byfester, lokale, regionale og sæson-begivenheder. Men også de store festivaler står i kø for at booke Jörg Bausch. Ca. 500.000 schlager-fans vil i år opleve kunstneren live på scenen.

Alene ved “Olé Partys” vil Jörg Bausch landsdækkende præsentere sine hits for over 250.000. Regensburg, Oberhausen, Hamburg, Mönchengladbach, Kassel, Bremen, Dortmund, Nürburgring og Schalke Arena står på programmet. De populære “Schlagernacht des Jahres”, “Schlagerwelle an Weissenhäuser Strand” (Tysklands største indendørs festival) og den nye “Bierkönigfestival” har booket pop- og schlager-stjernen og hver uge bliver nye arrangementer tilføjet. Jörg Bausch Live er en garanti for topstemning og pop- og schlager-sange i bedste kvalitet (aktuel single: “Wir lassen die Welt heut´stillstehen”).

“Enhver der har læst den nye rapport fra Bundesverband musikindustrien ved også, hvor meget en live-koncert betyder for en kunstner. Uanset om det er en lille schlager-klub eller en stor festival med mange tusind besøgende, kommer man som schlager-fans tæt på”.

“Jeg får en reaktion med det samme på mine sange, det er fantastisk. At man i år har booket mig til så mange shows og jeg dermed endnu engang har slået min egen rekord, det er jeg utrolig glad for. Det viser også stor tillid fra arrangører og schlager-fans, som jeg har arbejdet med gennem flere år. Og det sker på et tidspunkt, hvor mange kunstnere i vores genre har det svært, hvor mange arrangører allerede har opgivet pga. de nye sikkerhedskrav og de stigende udgifter”. Jörg Bausch glæder sig derfor over den nye rekord. 

Et andet højdepunkt for alle schlager-fans vil helt sikkert være når Jörg Bausch holder sin egen “julekoncert” i Oberhausener Turbinenhalle “lørdag d. 1 december”. Den populære kunstner fra Ruhr-regionen viser, at også schlager-sangere følelsesmæssigt kan opleve “de store julehits gennem tiden”. Men det er en helt anden historie.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse