Jörg Bausch: Stemmen fra Ruhr giver en kærlighedserklæring til sit hjemland

Billede: Jörg Bausch Web

Sådan er fyren fra Ruhr-området. Nede på jorden, hjertelig og altid med hjertet på rette sted. Schlager stjernen Jörg Bausch afslører nu hvorfor han elsker sit Ruhr-område og folket så meget.

I Ruhr-dalen bliver schlageren fejret, uge for uge, 365 dage om året! Schlager hits er blevet født her, og en af dens opfindere er Jörg Bausch („Großes Kino“, „Dieser Flug“).

For nogle er Ruhr-området stadig et billede af en blanding af, industrielle opdagelsesrejsende, og arbejderkultur. For mange andre er det imidlertid også symbolet på omvæltning, transformation og modernitet. Og de mange mennesker der bor her, har den smukkeste holdning til livet.

I Ruhr-dalen slår schlagerhjertet

Uden tvivl er “Ruhrpott” med sine mere end 5 millioner indbyggere den største i Forbundsrepublikken Tyskland på kun 4435 kvadratkilometer.

Og her slår Schlager Hjertet, fordi ingen steder i Tyskland er der så mange Schlager-diskoteker, så mange Schlager-events og Schlager-parties som mellem Duisburg og Dortmund.

Med over 100 optrædener om året er Jörg Bausch en af de mest succesrige Schlager stjerner i området. Jörg taler sproget og tænker som folket og rammer fans i området. Hans ærlighed, pålidelighed og troværdighed modtages rigtigt godt, og derfor er Jörg Bausch ikke blot “Ruhrpotts” stemme i Nordrhein-Westfalen.

Schlager sangeren Jörg Bausch taler i sit nye interview video på YouTube for første gang om hans Ruhrpott. Hvad gør folket her så unikke, deres følelser, deres hjem og de grønne områder.

Jörg Bausch forsætter: “RuhrPottler har hjertet på rette sted, han er en ægte ven ved grillen og øl, hjælper dig selv om natten 3:00, hvis du har brug for hjælp. Og han kan gøre det rigtigt.

Det vigtigste, jeg oplever, sker ved mine koncerter, folkene her, på trods af deres mange daglige bekymringer, stadig fester igennem. Derfor hører Ruhr-området og jeg sammen … ”

TV-Tipp
D. 19.11.2018 kl 23.20 – 24.00 på WDR sendes en reportage med titlen “Von Liebe, Leid und Leidenschaft – Ein Schlagerstreifzug durch den Westen”.

Hver tredje tysker mellem 18 og 25 år hører ham, og ikke kun på et diskotek, i et telt eller på et karneval. En rapport om fænomenet “Schlager 3.0”, om stjerner og beslutningstagere bag kulisserne, blandt andet med Jörg Bausch.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse