Opgør med sin eks

Foto: Semmel.de / Chris Heidrich

Maite tager sød hævn med en sang fra sit liv … Pænt ment, men fuldstændig misforstået: Nogle gaver vækker ikke glæde, men derimod frustration under juletræet … Maite Kelly kan synge en sang om så skuffende opmærksomhed – Og det gør hun også: I den nye sang er hendes eks alt andet end god!

Et strygejern til jul vil næppe få en kvindes hjerte til at banke hurtigere, og bestemt ikke en scruffy plante i stedet for en festlig buket. Men scenerne fra musikvideoen til Maites nye sang “I stand by it” vil lyde alt for velkendte for nogle kvinder.

“Oplevet alt selv”, forsikrer Maite i et interview. I virkeligheden var nogle af gaverne endnu værre: Mens manden i videoen stadig gav Maite en plante, omend en ret uskøn en, gav Florent på det tidspunkt en foragtelig kaktus. “Og så sagde han: “Du, blomster dør, kaktusser lever for evigt.”

Men det med strygejernet er helt rigtigt. “Jeg havde sådan et billigt strygejern. Og så sagde han: ‘Med denne damp-ting går alting meget hurtigere.’ På det tidspunkt kunne Florent formilde hende med den forhastede grund, at man så ville have mere tid til hinanden, men de to er nu adskilt.

Om hans fantasiløse gaver var en af ​​grundene til kærligheden? Under alle omstændigheder er det sikkert, at Maite tilsyneladende ikke har fordøjet denne skændsel den dag i dag. Man kan kun håbe, at hendes hævnsang vil have en befriende terapeutisk effekt …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse