Ondskabsfuldt kærlighedsforræderi!

Ben Zucker (39) er forbløffet, han har angiveligt ødelagt en intetanende kvindes verden. I processen faldt hun for en kriminel. I et interview fortæller sangeren om det onde kærlighedsforræderi.

Ben ryster trist på hovedet, når han tænker på offeret: Heidi K. modtog en besked via videoportalen TikTok fra en ukendt person, der udgav sig for at være Ben Zucker. Hendes forelskelse!

Hun forelskede sig i ham, gik fra sin mand og overførte mere end 43.000 euro til den falske Ben for at være sammen med ham. Men det kom aldrig til et møde! Fordi Heidi blev offer for “love scamming” – en moderne form for ægteskabssvindel – og gik til politiet.

Da schlagerstjernen hørte om sin fans skæbne, var han næsten i tårer: “Jeg var chokeret og spurgte mig selv, hvordan et menneske kan leve med at udgive sig for at være en anden og dermed bevidst spille med andres følelser?” Han har aldrig taget kontakt med offeret. “Det ville have krævet for meget af mig, og jeg tror heller ikke, at det ville gøre offeret godt.” I stedet giver hans musik en masse trøst.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse