Olaf Henning: Streaming-Koncert med Pop-Schlager-Premiere

“Dette bliver en fantastisk streaming-koncert” lover os disco Fox- og pop-schlagerlegenden Olaf Henning. I over 20 år har sangeren fra det vestlige Ruhr-område fået os til at danse med hits som “Die Manege ist leer”, syng-med sang “Cowboy und Indianer” eller “Sternenhimmel” ved et utal antal koncerter, festbegivenheder og open airs.

Olaf Henning ville fejre dette “jubilæum” med Schlager fans i år. Selvfølgelig live, fordi live optrædener fra “Schalke-fan” er det, der gør sanger og ex-mand til Andrea Berg, så populær.

Live er Olaf Hennings personlige favorit. Men al planlægning og relateret indkomst går nu tabt på meget kort tid.

Streaming koncert: 8. maj kl. 18

Men Olaf Henning ville ikke være Olaf Henning, og nogen, der kender folket fra Ruhr-området, ved nøjagtigt: Ingen giver op så hurtigt her.

Fuld gas selv om der er Corona! Nu planlægger sangeren sin egen streaming-koncert fredag 8. maj kl. 18.00 – Ikke fra stuen, men han har lejet en lille hall.

Med let og god lyd midt i Ruhr-området. Uden publikum, men med stort ønske om et meget specielt Schlager show. Den nationale ret fra gryden går bedst med det: Karrypølse med pommes frites …

Sangpremiere “Ich schwöre”

Derudover vil Olaf Henning præsentere sin nye Pop-Schlager sang “Ich schwöre” til alle fans online. En Disco-Fox med den typiske 80-tals telefonintro-stemme.

”Du sværger, at jeg elsker dig uden ende. Intet og ingen vil nogensinde ændre det. Ingen magt i verden kan stå i vejen for os! ” Olaf Henning synger i koret og videre: “Hvert ord er tatoveret i mit hjerte, så jeg aldrig mister en som dig igen.”

Vi ser frem til denne sangpremiere og streaming-koncert, som Henning-fans kunne ønske sig via Facebook.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse