Olaf Henning starter med en ny titel efter-skisæsonen

Billede: Olaf Henning Web

Ruhrområdet er også en livsstil. Her er man stadig ned på jorden i stedet for “Schickimicki”. Sanger Olaf Henning er typisk for Ruhr-området – åben og ærlig. Nu har den 50-årige udgivet sin nye single “Besser geht’s nicht”.

Han tilhører Ruhrområdet som Karrypølse med pommes frites, Trinkhalle, fodboldklubberne Schalke og BVB. Sangeren Olaf Henning er en af over 5 millioner “Ruhrpottlern”.

I “Pott” fejres schlageren, uge efter uge, 365 dage om året! Pop-schlager blev født her, og dens bankende beats og basser minder om rytmen af roterende hammer og spids økser under jorden fra en bedre tid.

For de mange schlager sangere fra området er deres forestillinger bare “echte maloche”. Ved middagstidens festival og så hurtigt over A40, pulsåren i regionen, og den næste hal koncert.

Typisk Henning – altid ærlig og varm

En af de mest kendte af disse “Schlager-arbejdere”, er Olaf Henning, som blev 50 i marts og tænker stadig ikke på “Schlager pensionen”. I øjeblikket trækker han over julemarkederne mellem Castrop-Rauxel, Dinslaken og Essen Steele, synger i jeans, sneakers, tørklæde og grøn parka, nogle af hans hits med humør garanti.

Og til tider bytter Olaf Henning mikrofonen ud med forklædet, som hver den 3. december sker i hans foretrukne Kamener restaurant “Bei Tinos”. Som bager er Olaf med i en “julestue”, hvor det bare er pizza “Originals a la Henning” og han sveder i køkkenet foran pizzaovnen. Typisk Henning …

Sangerinden Lina giver ham held og lykke

Mellem de mange forestillinger nyder han sin nye lykke og tager en pause fra hverdagen. Lina Lombardo (36) har været den nye kvinde ved hans side, siden af april.

Hun er født i Portugal men elsker den åbne, autentiske Ruhrpott livsstil, og hun er en schlager sangerinde. Det blev straks hot mellem de to kunstnere, og de vil forblive sammen for evigt. Hvilket løfte om kærlighed!

Nu er hans nye single “Besser geht’s nicht” udgivet. Selvfølgelig igen en moderne Pop-Schlager, som er helt dansebar, moderne og alligevel typisk Henning. Olaf har allerede indarbejdet titlen i sit live-program i Essen Steele, og reaktionerne hos publikum er lovende.

Olaf har tidligere været gift med Andrea Berg (de var gift fra 2002 til 2004).

Det skal du læse