Hvorfor giver Florian Silbereisen ham ikke en chance?

Den 29. oktober udkommer Olaf Hennings nye album “Mr. Perfect”. Apropos perfekt: For nogle år siden landede sangeren fra Nordrhein-Westfalen formentlig DET perfekte festhit med “Cowboy und Indianer”. Desværre bliver han stadig nægtet den store tv-scene. I interviewet fortæller han åbent og ærligt om sit store ønske om Silbereisen.

Schlager.de: Hvorfor er du ikke med i Silbereisen-showene?

Olaf Henning: “Min mor ser hvert eneste program fra Silbereisen og spørger mig altid: “Hvorfor er du der ikke, søn?” Hun sagde også: ‘Du er stadig ung. Du har et par år tilbage, så er du helt sikkert med i Florians tv-program.’ Dejligt at vide, at mor stadig krydser fingre for mig. Hvis producenterne af showet vil have mig, er jeg der, og som altid vil jeg opføre en megaoptræden, som man er vant til fra mig. Den dag kommer helt sikkert, hvor jeg som opfinder af pophits og med mit hit ‘Cowboy und Indianer’ kan være med efter mere end 20 år på scenen. Jeg udviser tålmodighed. Dengang fik ZDF-hitparaden mig først med i showet efter fire megahits, som jeg i sidste ende endda vandt.”

Schlager.de: Dit største hit “Cowboy und Indianer” er nu over 20 år gammelt. Lad os være ærlige: Kan du stadig høre sangen, eller er det mere en forpligtelse at synge den, når du optræder?

Olaf Henning: ”At få sådan et hit er en velsignelse. Der er intet som at se publikum synge med på sangen, og jeg er meget stolt af dette nummer – han nåede endda at blive kendt langt ud over landets grænser så langt som til Kina. Men jeg indrømmer, at jeg ikke hører det privat hver dag.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse