Officielt: Martin Hein og Mela Rose er et par

Kilde: Mela Rose Faebook

Der har længe har været rygter om det og i nogle få dage har det nu været officielt: Martin Hein fra “Fantasy” og den østrigske Mela Rose er et par. Det bekræfter de begge på deres Facebook side. Schlager. de der tidligere på året havde taget rygtet op, skulle nu været rigtigt.

Efter den pludselige skilsmisse mellem Martin Hein og Tanja Lasch, var der allerede spekulationer. Hvem er den nye ved hans side? Allerede i begyndelsen af året blev navnet Mela Rose nævnt, men intet var officielt. Nu ved vi det præcis, Mela Rose, sangerinden fra Østrig og Martin Hein er et par.

“Jeg er en Berliner pige”

Martin Hein har ændret sig visuelt efter skilsmissen fra Tanja Lasch: Først har han tabt sig en del, men også det tre dages skæg er nu en del af hans udseende. Om det hænger sammen med den nye kæreste? For os ramte lynet, vi blev forelsket i november og i januar flyttede jeg ind hos Martin i Berlin”, skriver den unge Mela. Mellem dem er der en aldersforskel på 22 år.

Ny kærlighed og nyt musik

Ud over meddelsen om deres forhold skal man ikke glemme musikken: Det nye album “Das Beste von Fantasy – Das große Jubiläumsalbum – mit alle Hits” er i butikkerne.

Også Mela Rose har en musikalsk nyhed til sine fans: I næste uge ifølge kunstnerindens Facebook side, vil den nye single “Es macht mich glücklich” blive udgivet.

Vi ønsker dem begge både privat og musikalsk alt lykke.

Kilde: schlager.de

Det skal du læse