Øjenoperation lykkedes

Foto: universal-music.de

I slutningen af ​​september meddelte Michelle til sine fans på Instagram, at hun ville få sine linser ordnet. Selvom hun stadig ser utrolig godt ud i en alder af 49 år, er hendes øjne blevet så dårlige, at hun kun kan se 50 procent. Nu giver hun en opdatering om hendes operation …

Sent i går eftermiddags (6. oktober) skrev Michelle på sin Instagram en historie med gode nyheder fra sit hjem i Spanien. Synligt glad og lettet meddelte hun, at operationen gik godt, hendes “øjne kan se ordentligt igen”, meddelte hun glad. Det ser ud til, at hun især har glædet sig til én ting: Endelig kan jeg køre bil om natten igen.

Michelle henvender sig til sine fans med anbefalinger, nu da hun endelig ikke længere brug for briller. Enhver, der selv er afhængig af et visuelt hjælpemiddel, ved, hvor irriterende briller kan være: Selv det mindste snavs på glassene kan føre dig på afveje, og der er i øjeblikket et andet problem: På grund af maskekravet mange steder dugger glassene til.

Men sådan øjenoperation medfører naturligvis en vis risiko. Det ved Michelle også. Ikke desto mindre anbefaler hun Euro-Eyes med god samvittighed: ”Jeg ville ønske, at du også har styrken til at gøre det. Du behøver virkelig ikke at være bange,” lover Michelle. Hun er meget glad for at have turdet tage dette skridt.

Kan ses live på ZDF i november

Vi er glade for, at operationen gik så godt. Nu kan Michelle hellige sig sin lidenskab, sang, med al sin styrke. Der vil helt sikkert være ny musik senest i 2022. Hun fejrer jo sit store jubilæum. Under alle omstændigheder vil hun være gæst i “Giovanni Zarrella Show” den 13. november.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse