Nytårsaften med Helene Fischer – ZDF gør det muligt!

Foto: ZDF / Sandra Ludewig – Die Helene Fischer-Show 2019

De mange fans af Helene Fischer måtte leve med nogle skuffelser i 2020. Håbet for et album med nye sange blev ikke opfyldt, og hendes koncert på “Sound & Snow Winterfinale” blev offer for Coronapandemien og vil forhåbentlig blive kompenseret den 26. marts 2021.

Vi bliver også nødt til at undvære en ny udgave af “Helene Fischer Show” i 2020. For det der er i år den 25. december, er et “Best of” fra tidligere shows. Ikke desto mindre er der en lille trøst, for ZDF lader os fejre nytårsaften med Helene Fischer.

Helene Fischer Show på nytårsaften på ZDF

Uventet bliver slutningen af ​​året, igen interessant for alle Helene Fischer fans. Den 5. december er den tyske schlagerdronning stjernegæst i RTL-showet „2020! Menschen, Bilder, Emotionen!“ med værten Günther Jauch.

Kölns private tv-station har allerede travlt med at reklamere med Helene Fischer. Fordi en optræden af ​​hende altid lover gode seertal. Helene Fischers ekskæreste har lovet til at synge to sange i duet med Rea Garvey med “Never enough” og “Hallelujah”.

Så den sidste dag i et begivenhedsrigt år kommer til en atmosfærisk brag for alle Schlager-fans, ZDF udsender nytårsaften kl. 15.50 “Die Helene Fischer Show – Meine schönsten Momente” som en genudsendelse fra juledag.

Lad os håbe, at 2021 bliver et lykkeligere år, og at Coronapandemien langsomt slutter. Måske kan vi se frem til et nyt Helene Fischer album!

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse