Nyt album fra Helene Fischer

I lang tid har fans af Helene Fischer ventet på efterfølgeren til Helenes mega succesfulde album “Farbenspiel” fra 2013. Det kan måske snart være klart. I efteråret her i 2017, er den tyske superstjerne på turné igen. At hun kommer på scenen med nogle nye sange, er meget sandsynligt. For i 2016 arbejde hun allerede på hendes nye album, som hun forklarede, “BILD” i oktober: “Det er utroligt inspirerende for mig at vælge sange til det nye album, til at arbejde med dem og se, hvor rejsen skal gå. Mine kritikere kan glæde sig: Jeg er tilbage !!! “

Helene Fischer – „Atemlos durch die Nacht“ (Regn-Versionen)

Nu er titlen på det næste “Feste” show blev annonceret af værten Florian Silbereisen, som vil være vært den 25. marts, live fra den store EWE Arena Oldenburg. “Schlagercountdown – Das große Premierenfest”. Officielt er det endnu ikke, om Helene Fischer giver premiere hendes nye album i showet. Det vil være en dejlig overraskelse, og trods alt, så er undertitlen af ​​showet faktisk: “Die überraschende Show mit Florian Silbereisen” (“Det overraskende show med Florian Silbereisen”).

På nettet diskuteres der omhyggeligt om Helene Fischer deltagelse, for eksempel på Facebook fansiden “Helene – die Feder mit Farbenspiel“. En siger: “Alene showets titel kan betyde, at det nye album endeligt vil blive præsenteret.” Og en anden bruger skriver: “Jeg tipper, at albummet vil blive udgivet d. 24.3.2017”. En forespørgelse fra Schlagerblume.de til ARD fortæller dog, at det endnu ikke oplyst hvilken gæster der er med. Det er stadig uvist, om d.25 marts bliver den store premiere på Helene Fischers nye album. Hvad tror i ?

Billetter til  – Schlagercountdown – Das Grosse Premierenfest mit Florian Silbereisen  er totalt udsolgt

Det næste show med Florian Silbereisen kan man se allerede den 11. februar på MDR, hvor han præsentere “Schlager im Schnee – Die Klubbb3 Hüttenparty” med DJ Ötzi, Micki Krause, Jürgen Drews, Beatrice Egli, voXXclub, Nik P., Bernhard Brink, Sarah Jane Scott og DDC dansere.

Hvis man godt kunne tænke sig at se koncerten eller høre musikken, så kan man købe denne pakke, som indeholder koncerten på DVD samt en musik cd.

Billetter til den kommende tour kan man finde her – Helene Tour 2017/2018

Det skal du læse