Ny sang med Luca Hänni?

Det er overraskelsen for alle Helene Fischer-fans: Den 23. marts starter hendes mega “Rausch”-turné i Bremen. Har hun en gave med i sin tourbagage – en ny single? Håbet næres af schlagersangeren Luca Hänni.

I 2018 var Luca Hänni gæst i “Helene Fischer Show”. Den tidligere DSDS-vinder præsenterede sit hit “Bei mir” – sammen med Helene Fischer. Og hvordan! Han, halvnøgen, hun, i et skørt outfit, begge på en stor seng. Sådan legede de med fantasier under deres optræden. Helene og Luca – ville de ikke være et smukt par? Men det var ikke den eneste grund til, at sangen faldt i god jord hos Hänni-fansene. Den fangede simpelthen øret.

Luca Hänni begejstret af Helene Fischer

I et interview med nyhedsportalen “Der Westen” afslørede Hänni, hvor vigtig sangen er for ham: “Det var en stor oplevelse. Helene er så gennemført professionel. Det var utroligt sjovt at kunne arbejde sammen med den slags mennesker. Jeg ser stadig videoen.”

Vil Helene Fischer invitere Luca Hänni med på sin “Rausch”-turné?

Det, der dog gør Luca Hänni ked af det, er, at “Bei mir” indtil videre kun har været tilgængelig som en engangs live-duet i “Helene Fischer Show”. Nu afslørede Luca Hänni sit største ønske: “Vi sang denne sang sammen der. Den har ligget der lige siden, også med hendes stemme. Sangen er faktisk færdig. Den skulle faktisk gerne blive udgivet en dag. Det vil jeg meget gerne.”

Fans af Helene Fischer og Luca Hänni kan være nysgerrige. Måske vil Luca Hänni optræde som gæstestjerne på “Rausch”-scenen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse