Ny sæson sendes ikke fra Europa-Park

Foto: SWR/Wolfgang Breiteneicher

Siden 1995 har “Immer wieder sonntags” glædet seerne og er et absolut must-do om sommeren. Showet gjorde endda Europa-Park og dens showarena til et rigtigt “pilgrimsrejsested” for mange fans. Med undtagelse af 1999 er showet blevet sendt live fra den populære forlystelsespark hvert år. Men nu er en æra ved at slutte. “Immer wieder sonntags” skifter placering…

Fra den nye sæson om få måneder hilser Stefan Mross fra vandlandet “Rulantica”. Dette blev bekræftet af parkens talskvinde Diana Reichle, da hun blev spurgt af “Lahrer Zeitung”: “Ja, de kommende programmer bliver sendt fra det nye sted”, gjorde hun det klart og forklarede også, hvordan det opstod: “Det havde været planlagt i lang tid at omdefinere placeringen ‘Immer wieder sonntags'”. Badelandet er en forlængelse af resortet i Rust, som åbnede i 2019 og ligger kun få kilometer fra Europa-Park.

Foto: Europa-Park GmbH & Co Mack KG

Hvordan kommer den nye showarena til at se ud?

Inden da fik blandt andre “Lahrer Zeitung” først at vide om den planlagte ændring gennem dokumenterne fra “Zweckverbands „Tourismus – Dienstleistungen – Freizeit Ringsheim/Rust”. Den tredje ændring af udviklingsplanen for badelandet omfatter også en “friluftsscene med tilskuertribuner” til tv-showet “Immer wieder sonntags”, som flyttes dertil fra Europa-Park. Hvor den nye arena præcis skal ligge, og om den skal laves om, er stadig åbent.

Ny rutsjebane sikrer flytning af populært schlagershow

Ressourcestærke forlystelsesparkfans havde måske allerede regnet med, at der var noget i vejen. For for nylig, ikke langt fra den tidligere showarena i Europa-Park, blev den store parabol skilt ad for at give plads til den planlagte rutsjebane. Og netop der, hvor scenen er, er området for den nye attraktion. Vi er spændte på at se, hvilke innovationer der venter os. Sikkert er, at den nye “Immer wieder sonntags”-sæson starter den 12. juni og ligesom sidste år kommer der tolv udgaver.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse